23948sdkhjf

Ny Volkswagen Polo kører selv – sådan da

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen har faceliftet den altid klassiske Polo - heldigvis har de ikke ændret ret meget på opskriften. Lygterne er nu LED, og der er selvkørende funktioner.

Volkswagen har givet Polo et næsten usynligt facelift, men har hentet teknik fra de større modeller, så Polo får digitale instrumenter, og med IQ.Drive kan den nu næsten køre selv.

Det er ikke lige til at se det, hvis man ikke lige ved det. Men den er god nok – Volkswagen har faceliftet den ekstremt populære Polo, som har været på markedet siden slutningen af 2017. Største nyhed visuelt er ændrede forlygter samt baglygter, som får bagenden til at ligne storebror Golf endnu mere, men du skal næsten være Volkswagensælger for at se forskel. LED er nu standard, og det er muligt at tilkøbe det mere avancerede IQ.Light LED matrix-lygter.

I kabinen har alle Polo-modeller fået digitale instrumenter, som på VW-sprog hedder Digital Cockpit. Det erstatter de traditionelle visere med en otte tommer skærm. Fra udstyrsvarianter Style, får man ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062