23948sdkhjf

NGK forlænger Samarbejdaftalen med Scuderia Ferrari

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGK Spark Plug Europe GmbH

Samarbejdet med Scuderia Ferrari er blevet forlænget med tre år mere. Formel 1-sæsonen 2021 er den 26. sæson, hvor tændings- og sensorspecialisten arbejder sammen med Ferrari.

NGK SPARK PLUG FORLÆNGER SAMARBEJDSAFTALEN MED SCUDERIA FERRARI MED TRE ÅR MERE

// RATINGEN, D. 21.04.2021


Ved starten af Formel 1-sæsonen 2021 glæder det NGK SPARK PLUG at kunne meddele, at formaets mangeårige status som leverandør af tændrør og teknisk support til Scuderia Ferrari er blevet forlænget med tre år mere. Samarbejdet startede i 1996, og dette års sæson 2021 er således den 26. i træk, hvor verdens førende tændings- og sensorspecialist har sikret tændingen i motorerne hos det ikoniske italienske team.

Som teknisk partner for Scuderia Ferrari leverer NGK SPARK PLUG fortsat avanceret teknisk ekspertise til Ferraris teknikerteam og skræddersyet, supereffektiv tændingsteknologi til hver eneste formel 1-racer fremstillet i Maranello.

Damien Germès, President & CEO for NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH, Regional President EMEA og Corporate Officer of the Global Headquarters i Japan har følgende kommentar til forlængelsen af kontrakten: "Det er en ære for NGK SPARK PLUG, at vores mangeårige samarbejde med Scuderia Ferrari igen er blevet forlænget. Kongeklassen Formel 1 er det mest krævende testcenter for fremtidens innovative tændingsløsninger, både på banen og på vejene."

"Den viden, vi har opnået gennem vores deltagelse i alle slags motorløb, herunder også Formel 1, har været til stor fordel for både vores originaludstyr og vores reservedelsprodukter. Tændrør med ædelmetaller og semi-surface-teknologi er eksempelvis bare to af de teknologier, der har trådt deres barnesko inden for motorløb, men som nu anvendes i vores originaludstyr og reservedelsprodukter, og som giver flere kørsels- og miljømæssige fordele."

Formel 1-verdensmesterskabet FIA Formula One World Championship, der køres over 23 løb, startede d. 28. marts i Sakhir, Bahrain, og slutter d. 5. december på Yas Marina-banen i Abu Dhabi.

Slut

Antal ord: 269

Vedhæftede billeder:
EXT_EMEA_NGKSPARKPLUG_PR_Ferrari5_2021-04_class_P

Bemærkninger til redaktører

Om NGK SPARK PLUG

Internationalt: NGK SPARK PLUG er en af de førende leverandører af keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med hovedsæde i Nagoya, Japan, samt salgsafdelinger og fabrikker i hele verden. Virksomhedens bilsektion, der er specialiseret i tændings- og sensorteknologi, leverer originaludstyr til kunder i hele verden. Til reservedelsmarkedet omfatter virksomhedens sortiment tændrør, gløderør, tændspoler og tændkabler, der sælges under navnet NGK Ignition Parts. Virksomheden tilbyder iltsensorer (inkl. NOx-sensorer), EGTS-sensorer, MAF- og MAP-sensorer samt motorhastigheds- og positionssensorer under navnet NTK Vehicle Electronics. Virksomhedens afdeling for keramiske produkter til bilindustrien og teknisk keramik med over 16.400 medarbejdere har en årlig omsætning på i alt 3,7 mia. euro i hele verden. NGK SPARK PLUGs omsætning i EMEA-regionen udgør 27 % af den samlede omsætning. NGK SPARK PLUG er repræsenteret på samtlige kontinenter og har 43 koncernselskaber, 33 fabrikker og fem tekniske centre.

Reservedelsmarkedet EMEA: NGK SPARK PLUG har oplevet stor vækst på reservedelsmarkedet, siden virksomheden skiftede fra kun at sælge motorcykeldele til også at betjene bilsektoren i 1970'erne. Med enestående fokus på kvalitet, teknologi og forskning og udvikling er virksomheden blevet verdens største leverandør af tændrør og iltsensorer samt førende leverandør af gløderør, tændspoler og tændkabler samt anden sensorteknologi. Som en del af organisationen står NGK SPARK PLUGs regionale hovedkvarter i den tyske by Ratingen for reservedelsmarkedet i Europa, Mellemøsten og Afrika. I EMEA-regionen har virksomheden seks regionale selskaber og mere end 1.000 medarbejdere samt to fabrikker i Frankrig og Sydafrika samt et teknisk center i Tyskland.

 Du kan få yderligere informationer på: http://www.ngkntk.com/

 Du kan få yderligere informationer ved at kontakte:

Mikael Lyckberg, Area Manager Nordics, NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH
Harkortstr. 41, 40880 Ratingen, Tyskland, AG Düsseldorf HRB 43118
Tlf.: +46 (0)70 674 66 20   E-mail: m_lyckberg@ngkntk.se

Brug venligst følgende SEO-oplysninger ved upload af artiklen til hjemmesiden:

Beskrivelse: NGK SPARK PLUG har forlænget samarbejdet med Scuderia Ferrari med tre år mere.

SEO-titel: Samarbejdet med Scuderia Ferrari er blevet forlænget med tre år mere. Formel 1-sæsonen 2021 er den 26. sæson, hvor tændings- og sensorspecialisten arbejder sammen med Ferrari.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGK Spark Plug Europe GmbH

Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
NGK Spark Plug Europe GmbH

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063