23948sdkhjf

Komplet algebekæmpelsessystem - MPC-Buoy

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

MPC-Buoy styrer algevækst i store søer og reservoirer med hjælp fra LG Sonics interaktive ultralydsteknologi med integreret vandkvalitetsovervågning.

Ved en kombination af høje temperaturer, stillestående vand og overbelastning af næringsstoffer, kan det resultere i en overdreven algevækst. Dette medfører en nedbrydning af ilt i vandet og frigivelse af toksiner samt smag/lugtproblemer.

Til dette problem er LG Sonics MPC-Buoy en perfekt løsning. Enheden kan kontrollere alger i en rækkevidde på helt op til 500 meter. Næsten vedligeholdelsesfrit og uden det gør nogen skade på miljøet.

Metoden er sikker for mennesker, fisk, vandplanter, dyr og insekter. Ved brug af MPC-Buoy vil den naturlige balance mellem disse former for liv blive genoprettet og fremover give et stabilt miljø. Ved søer, hvor der ikke er mulighed for at få strøm, kan man strømforsyne enhederne med et solcellesystem.

Aflæsning af vandkvalitet
MPC-Buoy giver et komplet overblik over vandkvaliteten ved at indsamle følgende parametre hvert 10. minut: Klorofyl (grønalger), Phycocyanin (blågrønalger), pH-værdi, uklarhed, iltniveau og temperatur.

Forudsigelse af algevækst
Det indsamlede data leveres i realtid via radio, GPRS, eller 3G/4G til en webbaseret software. Den webbaserede software giver i realtid en indsigt i vandkvaliteten.
Baseret på LG Sonics udviklede algoritme, justeres ultralydsbehandlingsplanen efter vandets nuværende forhold og forudsigelserne af algevæksten de næste par dage forude.

Kontrollering af algervækst
På baggrund af den indsamlede information, bliver ultralyds sendere aktiveret og/eller optimeret.
Ultralyden skaber et lydlag i øverste lag af vandet. Lydlaget forhindrer at algerne stiger til overfladen for at komme op i sollys, derved vil algerne synke ned til bunden og nedbrydes af bakterierne til stede i vandet.

MPC-Buoy henvender sig for eksempel til applikationer såsom:

  • Svømmebassiner
  • Kunstvandingsanlæg
  • Fiskeopdrætstanke
  • Spildevandsanlæg
  • Køletårne
  • Damme
  • Søer

Læs mere HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079