23948sdkhjf

Derfor er cyklen det bedste køretøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Det er måske ikke lige så sjovt at tale om hvor hurtigt en cykel kan køre. Mange ville sandsynligvis synes at det er mere interessant at tale om hestekræfterne og motoren på en bil.

Men cyklen har en masse at byde på, som cykelelskere ved, men som mange andre overser. Samtidig skal man også huske sikkerheden, fordi man er mere sårbar blandt de store køretøjer på vejen.

Danmark - og især København – er kendt i verden for at være cyklens land. I mange lande bruger man cyklen fordi det er det billige alternativ til biler og andre køretøjer. Nogle steder bliver den endda anset som værende den fattige mands køretøj. I Danmark bliver cyklen til gengæld brugt af alle og enhver. Store som små, rig som fattig.

Det giver god mening at bruge cyklen i en by hvor der kan være stor trængsel på bilvejene. Hvis man bor i København kan det i nogle situationer give bedre mening at tage cyklen end bilen, både for økonomiens skyld, men også fordi man ofte kan komme hurtigere frem, hvis man bruge cyklen som transportmiddel.

Til gengæld er cykler så populære, at de også er eftertragtede bland tyvene. Derfor kan det være smart, ikke blot at anvende en almindelig lås, men en cykellås med kode som er mere indviklet. Harald Nyborg har heldigvis et bredt sortiment af forskellige låse som er ligetil. Uanset om det er en kabellås, ringlås eller bøjlelås, skal cyklen sikres imod uvelkomne tyve.

Sikkerhed først
Mange har prøvet at få stjålet en cykel i storbyen – det kan være utroligt frustrerende. Hvis ikke man selv har prøvet det, kender man sikkert nogen der har. Men udover at sikre sin cykel mod en nysgerrig tyv, er det også vigtigt at sikre sin egen krop mod potentielle uheld og skader.

Man kan gøre meget for at højne sikkerheden mens man er på to hjul bland store køretøjer. Det er især vigtigt at man om vinteren gør så meget som muligt for at sørge for, at de andre kørende – både biler, lastbiler og andre cyklister - kan se dig. Det kan man gøre ved hjælp af blandt andet reflekser og LED cykellygter.

Sikkerhed er ikke nødvendigvis det mest spændende emne, men det kan i princippet betyde liv eller død om man har lygter på sin cykel. Men det i det mindste hverken dyrt eller tidskrævende at sørge for sikkerheden som cyklist. Det eneste du skal gøre, er at vælge de cykellygter du synes ser smartest ud.

Er du til blinkende lygter, eller må de gerne være genopladelige? Harald Nyborg forhandler både lås og lygter, så du behøver kun besøge en enkelt forretning for at sørge for det essentielle til cyklen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094