23948sdkhjf

Citroën går tilbage til fremtiden med ny C5 X

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Citroën går tilbage til velkendte dyder - at være anderledes. Den nye C5 X er en blanding af sedan, stationcar og SUV, tilsat en knivspids coupé.

Citroën vil puste liv i D-segmentet med deres nye topmodel C5 X. I klassisk citroënsk stil stiller den med gode langtursegenskaber og et anderledes design, der kombinerer ingredienser fra både sedan- og stationcarmodeller.

Det er ikke første gang, vi har set Citroën genlancere sig selv. På et tidspunkt skulle Citroën være PSA-koncernens billigmærke, men det har de vist droppet igen. I hvert fald er de nu klar med C5 X, som skal ryste posen i D-segmentet. Og hvis du nu lige har glemt, hvilke biler, man normalt forbinder med D-segmentet, så var det i gamle dage Ford Mondeo, Peugeot 508 og Citroën C5. I dag er det BMW 3-serie og Volkswagen Passat, der regerer, mens mange andre producenter i stedet satser på crossovers.

I vanlig citroënsk vis skal det være lidt anderledes og futuristisk, så derfor blander C5 X elementer fra den traditionelle sedan og stationcar i en cocktail tilsat et twist af SUV. Resultatet kalder Citroën selv for; crossover fastback med aerodynamiske linjer, en høj hoftelinje og coupé-inspireret profil. Citroëns v-formede lyssignatur ses både foran og bagpå for at signalere slægtskabet med den nye C4.

Frihøjden er øget for at understrege SUV-looket og tilbyde kunderne en højere førerposition. I tråd med dette er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062