23948sdkhjf

Rekruttering til bilbranchen.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Solid Search ApS

I Solid Search er vi specialister i rekruttering til bilbranchen. Vi har en stor indsigt i branchen og kan derfor, i samarbejde med dig, finde den bedste kandidat, der lige netop passer til dit og virksomhedens behov.

På baggrund af vores indgående kendskab til bilbranchen kan vi tilbyde en professionel og effektiv rekrutteringsproces. Vores store netværk betyder, at vi er i stand til at besætte stillinger over hele landet, hvad enten du er grossist, importør eller forhandler. Derfor kan du regne med, at vi hurtigt er inde i din virksomhed og den konkrete stilling, om det er en specialist, afdelingschef, direktør eller et bestyrelsesmedlem.

Vores branchekendskab sikrer, at vi med det samme snakker samme sprog som kandidaten,  hvilket betyder en tryg og effektiv dialog i en ligeværdig og uformel tone. Som supplement til vores kandidatinterviews benytter vi også velkendte analyseredskaber som DISC og intelligenstests, så det bedste match til stillingen findes.

 Vi lover dig en hurtig, engageret og grundig proces, hvor du trygt kan overlade rekrutteringen til os, så du kan holde fokus på dine primære arbejdsområder. På vegne af Solid Search glæder jeg mig til at besvare din forespørgsel!

Per Lavrids Knudsen

Headhunter & owner

 Hospitalsgade 18B, 6000 Kolding

Telefon +45 23 41 61 08

 E-mail: plk@solidsearch.dk

https://solidsearch.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Solid Search ApS

Hospitalsgade 18b
6000 Kolding
Danmark
Solid Search ApS

Send til en kollega

0.078