23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Eftermarked.dk er ny vidensbase om autolak og karrosseri

Sitet eftermarked.dk samler de vigtigste nyheder, rådgivning og support til alle dem, der arbejder med autolakering, på skadecentre og på værksteder.

AutoBranchen Danmark har skudt hjemmesiden eftermarked.dk i gang. Det nye site kommer til at fungere som en vidensbase for alle, der arbejder med autolakering, karrosseriteknik, forsikringsskader og på værksteder.

Eftermarked.dk rummer en lang række guides til bl.a. Autotaks, det vigtige system til at opgøre forsikringsskader i Danmark, komplicerede lakopgaver, hjælp forud for et besøg af Arbejdstilsynet og meget mere.

Nicky Bobak, eftermarkedschef hos AutoBranchen Danmark, er glad for, at autolakererne, karrosseriteknikerne og øvrige ansatte på værksteder nu har en base, de kan udforske og gå til for den nyeste viden og support.

“Autolakering og karrosseriteknik er en meget vigtig del af AutoBranchen Danmarks dna. Derfor samler vi nu alt vores viden, supportmuligheder, certificeringer og juridisk rådgivning ét sted, som skal fungere som en vidensbase. Jeg glæder mig rigtig meget til, at branchen tager sitet i brug”, siger Nicky Bobak.

Vigtig base for politisk arbejde
AutoBranchen Danmark arbejder løbende med at forbedre vilkårene for både autolakerere, skadecentre og værksteder, der i disse år presses af meget hårde forsikringsvilkår.

Det kræver et godt forhold og et tæt samarbejde med Forsikring & Pension (F&P) at forbedre forholdene og sætte spot på nogle af de konkrete områder, som presser værksteder og skadesoprettere. Det kunne være gratis lånebiler eller manglende betaling for tillæg i Autotaks.

“Der er behov for tættere samarbejde mellem især autolakererne og skadecentrene, fordi virksomhederne på den måde står stærkeste i forhandlingerne med forsikringsselskaber om priser og vilkår, som i dag skader bundlinjen. Det er et de emner, vi vil bruge den nye platform til at understrege, rådgive til og sætte fokus på med løbende nyheder”, fortæller Nicky Bobak.
 
Hvad finder man bl.a. på eftermarked.dk?

  • Support til Autotaks. Se mere her.
  • Stort videobibliotek med guides til Autotaks Se mere her.
  • Juridisk rådgivning. Se mere her.
  • Miljøsupport bl.a. forud for besøg fra Arbejdstilsynet. Se mere her.
  • De seneste kurser relevant for autolakerere og eftermarkedet Se mere her.
  • Seneste nyheder målrettet autolakerere, karrosseriteknikere og værkstedsfolk Se mere her.
Autobranchen Danmark
Langebrogade 1, st.
1411 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54971214
P nummer: 1003106018

Kontaktperson

HNM(
Henrik Nordstrøm Mortensen (IP)
hnm@abdk.dk

Send til en kollega

0.062