23948sdkhjf

Så billig bliver den - her er priserne på Hyundai Ioniq 5

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hyundais nye elektriske SUV hedder Ioniq 5, og med masser af plads, op til 306 hestekræfter og 481 kilometer rækkevidde burde den være dyr. Vi har prisen klar her, så du kan dømme selv.

Den bliver stor, luksuriøs og hurtig – uden at den bliver alt for dyr. Vi har de danske priser på den nye Hyundai Ioniq 5, elbilen med op til 306 hestekræfter og op til 481 kilometer rækkevidde.

I februar havde Ioniq 5 verdenspremiere, som er første model fra Hyundai, som er bygget på den dedikerede EV-platform (E-GMP). Danskerne må vente indtil juni med at prøvekøre Ioniq 5. Men allerede nu kan Hyundai afsløre prisen i udstyrsvarianten Essential med den store batteripakke på 72,6 kWh, som bliver en af de første biler, der lander i Danmark. Prisen bliver 339.995 kroner.

Ioniq 5 sætter helt nye standarder i segmentet, og det oplever vi allerede en stor interesse for. Den kommer med den nyeste og mest avancerede teknologi inden for elbiler. Men stadig i et prisleje, hvor rigtig mange kan være med. Og nu afslører vi prisen på Ioniq 5 med det store batteri i udstyrsvarianten Essential, som er standardmodellen, og her er udstyrslisten allerede pænt lang. Det betyder, at der bliver rig mulighed for både at få en model til en lavere pris, der kan dække de flestes behov, og for at opgradere yderligere med for eksempel firehjulstræk og solceller på taget, siger Annegrethe Skovby, pressechef i Hyundai Danmark.

Ioniq 5 bliver tilgængelig i ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.109