23948sdkhjf

Nyt fra BIBUS SINDBY - tillykke til vores to jubilarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIBUS SINDBY A/S

Vi kan fejre to af vores kollegaer, Anette og Keld, som har jubilæum dette år. Derudover har vi også nogle spændende tilbud kørende lige nu.

25 års jubilæum

Vores direktør igennem mere end 13 år, Keld Asp Hansen, kunne pr. 1. marts fejre sit 25 års jubilæum. Keld har på hans helt egen måde formået at styrke firmaet siden sin overtagelse af direktørstolen tilbage i 2008. Ligeledes står firmaet i dag også mere samlet og med en god og sund ånd, hvilket Keld har en meget stor aktie i. 

Keld er en mand med klare holdninger og med hjertet på det rette sted. Han tænker altid på alle andre, før han tænker på sig selv.

Firmaet og personalet takker Keld for hans store indsats, og håber han er klar til at fortsætte mange år endnu.

Endnu en jubilar

Vores meget kompetente debitor bogholder, Anette Blom Petersen, kunne med indgangen af April fejre sit 10 års jubilæum her hos BIBUS SINDBY. 

Anette er kendetegnet som en virkelig god kollega, der altid har fingeren på pulsen - både blandt sine kollegaer og blandt vores kunder. Hun har samtidig udvist en særlig synsk evne, som giver sig udslag i, at vi gennem diverse kriser - og senest her i Covid pandemien - er sluppet igennem uden nævneværdige tab, hvorfor vi har overladt al kredit håndtering til hende.

Med et glimt i øjet vil jeg påpege, at vores kunder også har lært, at når man laver en aftale med Anette, er det vældig klogt at overholde den. Vi takker hende for hendes indsats og ser frem til mange gode år i fremtiden.

Plastreparation af kofangere

For miljøet, for kunden, for din fortjeneste. 

Vi har alt udstyr, du skal bruge til plastreparation af kofangere - fra plastsvejseren til forbrugsartiklerne. Lige nu har vi også skarpe tilbud på et udvalg af kvalitetsprodukter til plastsvejsning. Du kan se tilbuddene ved at klikke her. 

Vi tilbyder også demo og montering af maskinerne, så kontakt os gerne ved interesse.

Rodac luftværktøj outlet

Gå ikke glip af vores skarpe tilbud på professionelle luftværktøjer fra Rodac. Der er begrænset antal på lager, så slå til så længe det er muligt. Vi rådgiver dig også gerne omkring vores udvalg af kvalitetsværktøj.

Klik her for at se vores tilbud på vores webshop.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIBUS SINDBY A/S

Edisonvej 11
7100 Vejle
Danmark
BIBUS SINDBY A/S

Send til en kollega

0.063