23948sdkhjf

Toyota Yaris Cross – en bybil til naturelskere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Toyota Yaris Cross er på vej mod Danmark med mere plads og firehjulstræk. Den er perfekt til byboerne, der vil på opdagelse udenfor byporten, og nu kommer der så en særlig Adventure-variant med ekstra udstyr.

Toyota introducerer den praktiske version af Yaris. Tilnavnet er Cross, og firehjulstræk og 24 ekstra centimeter bliver den både mere rummelig og mere terrængående - perfekt til byboere, der vil ud og udforske naturen.

Corona har fået alle storbyboere til at søge ud i naturen, og nu vil Toyota gør turen fra byen og ud i skoven lidt sjovere og lidt mere hip med den højbenede Yaris Cross. Toyota kalder selv modellen for en kompakt SUV, og den er både længere, bredere og ikke mindst højere end søstermodellen Yaris. Derudover vil Yaris Cross kunne fås med både den nyeste fjerde generation hybridteknologi og firehjulstræk.

Allerede inden modellen er landet i Danmark, introducerer man nu varianten Adventure. Den skal fremhæve SUV-dyderne og efterlade indtrykket af en bil, der egner sig til meget mere end blot kørsel i byen. Adventure får et beskyttende underskjold både foran og ved bagkofangeren, mens sølvfarvede tagbøjler er standard og 18 tommer alufælge med en mørkegrå finish fuldender udseendet.

Indvendigt pryder flere piano sorte detaljer kabinen, mens Adventure-stylede sæder i læderlook, rat og automatgearvælger i ægte læder samt et blødt instrumentpanel med en Yaris Cross guld-signaturfarvet stribe løfter den oplevede kvalitet i kabinen.

Åbner for salget i foråret
Toyota åbner for forsalget af Yaris Cross i løbet af foråret og vil i starten tilbyde en særlig introduktionsmodel af Adventure-udstyrsudgaven. Den får navnet Premiere Edition og byder på sæder i ægte læder, særlige 18 tommer alufælge, elektrisk bagklap med håndfri betjening, head-up display i farver i forrruden og to-farvet lakering som standard.

Yaris Cross er udviklet med udgangspunkt i Toyota New Global Architecture (TNGA) filosofi og skal bygges side om side med søstermodellen Yaris, på den helt nye ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062