23948sdkhjf

Amerikanske ambitioner – Ford Mustang Mach E

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Ford introducerer endelig deres elektriske model - en bil de venter sig så meget af, at den har fået den store hæder at få navnet Mustang. MEN kan Mustang Mach E virkelig bære navnet - det undersøger vi her.

Fords første elbil er fyldt med modsætninger. Den er smart og klodset, hypermoderne og samtidig nærmest blasfemisk – vi kører Mustang Mach E og forsøger at samle trådene.

Lad os starte med at få navnet af vejen. For det lader til at vække rigtig mange følelser. Således blev jeg stoppet af viceværten på kontoret, efter han havde spottet, at jeg havde parkerede Fords elektriske satsning foran Biltorvet HQ. Hans kommentar var noget i retning af; jeg er ligeglad med, hvor godt den kører. Det navn fortjener den ikke.

Ford har valgt, at deres elektriske SUV skal bære navnet Mustang Mach E. Og det har fået entusiasterne til at råbe blasfemi. For en ting er, at den er elektrisk i stedet for at have en buldrende V8’er. En anden ting er, at det er en højbenet familiebil og ikke en rap sportsvogn. Og det kan da også virke lidt underligt, men måske skal man i stedet anskue det sådan, at Ford virkelig satser alt på denne nye model, og derfor er de villige til at ofre arvesølve,t når lade to så forskellige biler være i direkte familie.

Men det skruer jo ikke ligefrem forventningerne ned, og på papiret virker Mustang Mach E tiltalende. En lav frapris på 400.000 kroner for en rummelig SUV, og topmodellen, vi tester, stiller med 540 kilometer rækkevidde og 351 hestekræfter. Så alt burde være godt – eller hvad?

Amerikanske tilstande
Uden at der skal gå udenrigspolitik i den, så har det mildest talt sejlet i USA i de seneste fire år. Om det skal være forklaringen på, at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.078