23948sdkhjf

Dækskifteren der får jobbet gjort - uden at tømme kontoen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj DK A/S

Corghi Artiglio 50 er en enkel dækskifter udstyret med de gode fordele såsom centeropspænd og dækjernsfri. Og så er den velegnet til både person- og varevognshjul.

Artiglio 50 dækjernsfri centeropspændingsmaskine fra Corghi, er ideel til værkstedet med mange alu-hjul. Centeropspændet trykker i hjulets nav og sikrer derfor at fælgen ikke skrammes af klørerne som det kan være tilfældet på en traditionel dækskifter.

Skifteren kommer med pneumatisk fritryksrullesystem der, sammen med hjælpearmen, sikrer top ergonomi da operatøren hverken skal stå foroverbøjet ved fritrykning eller skal kæmpe med at holde dækket på plads ved montage.

Skifteren har dækjernsfri monteringshoved der, ved hjælp af en lille finger på monteringshovedet, går ned og henter kantråden op over monteringshovedet og på den måde sikrer fælgen ikke skrammes af dækjernet. Maskinen leveres med fedtpensel, opspændingskonussæt samt beskyttersæt til konusser og monterinsghovede.

Dækskifteren kan også håndterer hjul med lukkede nav, samt hjul hvor dækket skal afmonteres fra bagsiden. (kræver tilkøb af ekstraudstyr).

Lige nu på tilbud til kun kr. 64.900 + moms

Læs mere om Artiglio 50 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj DK A/S

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj DK A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.062