23948sdkhjf

Friskt ansigt og gratis strøm i ny Hyundai Kona Electric

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hyundai Kona Electric er tilbage med frisk snude og mere sikkerhed - og hvis du overvejer en elbil, men ikke er helt sikker, så kan du privatlease Kona Electric og få de første seks måneders strøm med gratis.

Hyundai Kona Electric har fået et facelift med en front, der ikke nødvendigvis gør den kønnere – til gengæld bliver den mere sikker, og så byder Hyundai stadig på stærke privatleasingpriser og seks måneders gratis strøm.

Hyundais Kona Electric har været en af de danske darlings, når det kommer til elbiler. Og med god grund – prisen har været lad og rækkevidden stor. Men designet har ikke været den bærende faktor, og den netop faceliftede udgaver kommer nok heller ikke til at vinde nogen skønhedskonkurrencer.

Spørger man Hyundai selv, mener de, at fronten er blevet skarpere, og der er kommet en vertikal indsugning på begge sider af fronten, som fjerner noget af den turbulens, som ellers opstår omkring forhjulene. Bagenden er blevet mere stilren med indfarvede karosseri-elementer, og så er bilen vokset 2,5 centimeter i længden takket være de nye kofangere.

Nænsomme forbedringer
Generelt har Hyundai gået forsigtigt til værks. Teknisk er sikkerheden er blevet bedre med en opgraderet nødbremse med cyklist- og fodgængerkenkendelse. I kabinen udgøres instrumentbordet nu af en 10,25 tommer skærm, og trådløs Apple CarPlay/Android Auto er standard fra basismodellen Pure, sammen med adaptiv fartpilot med aktiv vognbaneassistent med følgefunktion, bakkamera, klimaanlæg, varmepumpe, så man kan...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.079