23948sdkhjf

Slut med klager over vibrationer og mislyde i bilen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Stenhøj DK A/S

Der kommer flere og flere kunder ind på værkstedet med klager over vibrationer i rattet og irriterende mislyde i kabinen. Det spolerer køreglæden!

Her i artiklen kikker vi på, hvorfor det er blevet et større problem, hvorfor det kan være svært at løse, og hvad kan der gøres ved det!

Problem-hjul :-(
Du har garanteret prøvet at stå med et hjul, du har afbalanceret af flere omgange, men hvor kunden fortsat klager over problemet. Det kan nemlig være rigtig svært at finde ud af, hvad der er årsag til vibrationerne. I disse tilfælde kan en god "gammeldags" afbalancering ikke gøre det!

Hjuldiagnose er vejen frem!
Et ovalt hjul kan afbalanceres - men derfor kan det stadig give rystelser fra hjulet. For at kunne lave en komplet og korrekt afbalancering skal der en hjul-diagnose til.

Giv dine kunder køreglæden tilbage!
Læs mere om hjuldiagnose og hvordan du bruger det til at give dine kunder køreglæden tilbage
i vores artikel Hjuldiagnose er vejen frem

Læs mere om vores mest populære diagnose afbalanceringsmaskiner

Corghi Eyelight Diagnosticline
Afbalanceringsmaskine til værkstedet der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og som vil kunne klare de problem hjul som andre må giv op på!

Ved hjælp af et kamera analysere balanceren fælgens udformning og foreslår selv præcis hvor i fælgen klæbeklodsen skal placeres. Balanceren har flere forskellige balanceprogrammer herunder, stål, mc, alu og program for skjulte vægte som selv registrere egerne ved hjælp af laser.

Balanceren er udstyret med fuld hjuldiagnosefunktion hvilket udmåler og analysere run-out i dæk og fælg samt foreslår bedste match herimellem, den måler konicitet på dækket og udregner herfra sidetrækket i bilen samt udmåler mønsterdybden i hele dækkets bredde.

Med disse målinger kan brugeren, med iPos softwaren, få balanceren til at foreslå hjulets bedste placering på bilen ud fra parametre som komfort, mønsterdybde eller sidetræk – alt dette er med til at du som bruger kan løse opgaver som andre må give op på og give din kunde mer-værdi.

Læse mere om Corghi Eyelight Diagnosticline

 

Corghi EM9780 Plus Diagnosticline
Denne afbalanceringsmaskine måler ikke alene ubalancen i hjulet, men kommer også med run-out diagnose, som via af laser, måler ovaliteten i henholdsvis dæk, fælg og hele hjul, og foreslår det bedste monteringsmatch herimellem for at opnå størst mulige rundhed. Denne funktion er perfekt til værkstedet der vil gøre det ekstra godt for kunderne og sikre en høj kvalitet i arbejdet.

Læs mere om Corghi EM9780 Plus Diagnosticline


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Stenhøj DK A/S

Barrit Langgade 188-190
7150 Barrit
Danmark
Stenhøj DK A/S

Send til en kollega

0.093