23948sdkhjf

Nu kan du vælge miljørigtigt, når du køber sikkerhedssko

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Plast udgør et kæmpe miljøproblem – men hvordan løser vi det? En del af svaret er at genanvende mest mulig af plasten, men til hvad og hvordan? Würth har taget udfordringen op og lancerer nu den mest bæredygtige sikkerhedssko på det danske marked.

De seneste år er der kommet flere og flere produkter på markedet, som er produceret af genanvendt plast, og med den nye, metalfri sikkerhedssko Eco Fresh, S1P, som er produceret af 70 % genanvendte materialer, løfter Würth innovationsniveauet i produktudviklingen, så plast nu også kan anvendes i produktionen af sikkerhedssko.
Skoens overdel og snørebånd er produceret af 100 % PET-plast, og indersålen består ligeledes udelukkende af genanvendte materialer. Faktisk er det kun til den skridsikre ydersål af PU-gummi, der ikke er genanvendt materialer.
Det er dog ikke kun hensynet til miljøet, der har været i højsædet under produktudviklingen. Komforten er også i top, så skoen er rar at have på hele arbejdsdagen.

Høj komfort
Ud over det bæredygtige materialevalg udemærker Eco Fresh, S1P sig ved at have et innovativt ventilationssystem med aktivt kul, som gør skoen ultra åndbar, og ved at have en særdeles fleksibel, skridsikker sål. Har man brug for en ortopædisk indlægssål, er skoen også velegnet til det.
Endelig placerer Eco Fresh sig med en vægt på kun 480 g pr. sko (str. 42) som en af de letteste på markedet i sin sikkerhedsklasse.

Produceret af Würth Modyf
Eco Fresh, S1P er udviklet og produceret af Würth selskabet Würth Modyf, som producerer arbejdstøj og sikkerhedssko. Skoen forhandles gennem Würth koncernens selskaber, bl.a. Würth Danmark.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.078