23948sdkhjf

Til gården og til gaden - brugttest af Range Rover Velar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Vi kigger på både motorolie og duggede ruder i denne brugttest af Range Rover Velar. Læs mere her, hvis du vil undgå slemme overraskelser.

Vi tester Range Rovers seneste model Velar, en bil der er lige så meget bysmart SUV, som den er til lange turer på landet. Men det smukke design er et slør, der dækker over skrøbelig teknik.

I marts 2017 løftede Range Rover i bogstavelig forstand sløret for en hel ny model i familien. Bogstaveligt fordi navnet Velar, som den hedder, er en afledning af det italienske ord velare, som betyder slør. Navnet blev brugt første gang i 1969 på prototypen til den originale Range Rover. Vi er altså helt inde og røre ved hjerteblodet hos det engelske adelsmærke. Alligevel er Range Rover Velar tiltænkt en anden rolle, end den vi normalt forbinder med en Range Rover. Ligesom den efterhånden populære Range Rover Evoque, er Velar rettet mod et publikum, der foretrækker midtbyens humplede brosten fremfor skovvejens pløre.

Uagtet om Velar skal parkere foran D’Angleterre eller Schackenborg Slot, er en Range Rover ikke kendt som verdens mest pålidelige bil. Derfor går vi Velar igennem, og til den opgave har vi lånt en Velar P250 S hos British Motorgroup i Søborg. Bilen har kørt 17.000 kilometer og koster 800.080 kroner.

Bag duggede ruder
Velar har en meget elegant kabine med tre skærme, hvoraf de to sidder i midterkonsollen. Ved introduktionen viste det sig dog hurtigt, at der var en alvorlig fejl ved modellen – bilen var ikke i stand til at afdugge sine ruder. Problemet opstod fordi klappen til recirkulation forblev lukket, og Jaguar Land Rover lavede et tilbagekald på alle modeller, der er produceret i 2017, og derfor er det ifølge den danske importør ikke længere et problem.

Flere ejere har oplevet sporadiske skrattelyde fra musikanlægget, uagtet om man hører radio eller afspiller musik fra Bluetooth eller USB. Noget tyder på, at...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.062