23948sdkhjf

Halv elbil, halv benzinbil–her er den nye Mercedes C-Klasse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Mercedes C-Klasse er tilbage med et imponerende stort batteri, så hybriden kan køre 100 kilometer på en opladning. Resten af bilen er blevet opdateret, så den for alvor er en mini-S-Klasse.

Den nye Mercedes C-Klasse er mere end nogensinde blevet en mini-S-Klasse med masser af lækkert udstyr. Plugin-versionen får tilmed et batteri, der er så stort, at det slår første generation af Nissan Leaf.

Mercedes har præsenteret den nye C-Klasse, som visuelt kun er let forandret, men teknisk er der taget syvmileskridt. Specielt plugin-hybriden udfylder nærmest mellemrummet mellem benzinbil og elbil. Batteriet er massive 25,4 kWh stort, eller 1,4 kWh større end batteriet i den første generation Nissan Leaf.

Det giver en officiel rækkevidde på 100 kilometer, og til forskel fra den gamle udgave, er batteriet nu væskekølet, og det gør det muligt at lade batteriet helt op på omkring 30 minutter med en 60 kW DC-lader. Det er desuden muligt at lade batteriet med en effekt på op til 11 kW med wallbox eller offentlig AC-ladestander.

Den nye plugin har endnu en ting, der giver den førertrøjen i forhold til den gamle variant. Til trods for et markant større batteri, er det ikke placeret som en stor flyttekasse i bagagerummet, som optager halvdelen af pladsen. Bagagerummet er stadig ikke imponerende med sine 360 liter, men der er trods alt 45 liter mere end den tidligere hybrid-version.

Dieselmotoren er vokset 42 kubikcentimeter takket være en længere slaglængde. Der er også to vandkølede turboer, og uanset om du vælger benzin- eller diesel, er motorprogrammet nu udstyret med integreret startergenerator, som sikrer endnu bedre performance og lavere forbrug ved igangsætning. Systemet gør det samtidig muligt for bilen at ‘coaste’ og dermed at slå motoren helt fra til yderligere reduktion i forbruget.

Mere klasse
C-Klassen er i den nye udgave blevet proppet med lækkert udstyr som selvregulerende luftaffjedring på bagakslen. Den er nu standardudstyr, og så er det desuden blevet muligt at tilvælge medstyrende bagaksel, som er en helt ny funktion i C-Klassen. Ved hastigheder op til ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.141