23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan kan bilforhandlere spare mange penge

Nedlukningen gør at økonomien er presset hos en del bilforhandlere. og det er tid at reducere omkostningerne. Skift til Auto IT – branchens IT-selskab. Her får du nødvendigt IT og livsvigtig online-tilstedeværelse til de billigste priser.

Det er hårde tider for bilforhandlere, som må fokusere på at reducere omkostningerne, som fx på IT-systemerne. Hvornår har du sidst givet det et servicetjek? Med Auto IT kan du spare penge og slippe for at bruge mange forskellige programmer og leverandører. Auto IT leverer alt IT, du skal bruge - til de bedste priser.

Fx biltorvet.dk, branchens egen bilsalgsportal, der oplever voldsom vækst lige nu. Her er masser af trafik og en hel del gratis fordele.

Når du annoncerer på biltorvet.dk får du en gratis byttebilsberegner, som kan indsættes på jeres hjemmeside som en smart lille pop-up eller et fast sted på en side. Den giver masser af varme leads, og hvem vil ikke have det?

Du får samtidigt dine salgsbiler kørt ud som annoncer og opslag på jeres Facebook-side helt helt gratis. Vi skriver opslagene og fører udvalget af jeres biler fra biltorvet.dk over på Facebook.

Vi leverer også hjemmesider, specialdesignet til autobranchen fra 10.000 kroner. Her kan du vise salgsbilerne og få kontakt med kunderne – og få bytteprisberegneren gratis oveni. Det kan udvides i det uendelige fx med online-service-bestilling, online-bestilling af lejebiler, online-salg af biler osv.

Kontakt os i dag og hør, hvordan du kan spare mange penge.

Læs mere om Auto IT her. 

 

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.062