23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Volkswagen øger forspringet – Tiguan og Arteon som hydrid

Volkswagen lancerer nu plugin-versioner af Arteon og Tiguan med startpriser fra 370.000 kroner og en rækkevidde på 50 kilometer for SUV'en.

Volkswagen skruer op for strømmen af nye plug-in-hybrid-modeller med introduktionen af Tiguan eHybrid og Arteon eHybrid. De er med til at sende tyskerne i front, når det gælder om at sænke det samlede CO2-tal for flåden.

Volkswagen er stolte af, at de satte gang i plugin-hybriderne, da de i 2014 introducerede plug-in-hybrid-teknologien i Golf-klassen med kvikke Golf GTE. Året efter førte Volkswagen teknologien ind i firmabilsklassen med introduktionen af Passat GTE. Nu fortsætter Volkswagen elektrificeringen af eksisterende modeller og introducerer plugin-drivlinjen i den populære SUV Tiguan eHybrid og Gran Turismo-modelen Arteon eHybrid. Med disse to nyheder kan Volkswagen nu tilbyde en kvartet af plug-in-hybrid-modeller, der dækker et bredt udvalg i forhold til pris og biltype.

Netop Tiguan er Volkswagens mest solgte model på verdensplan og den mest solgte SUV i Europa, og med skærpede krav til emission har introduktionen af plug-in-hybrid-teknologien stor betydning i forhold til at fremtidssikre modellens popularitet. Tiguan eHybrid er udstyret med Volkswagens velkendte hybrid-drivlinje bestående af en 1,4 TSI-motor, 6-trins DSG-gear, en 115 hestes elmotor og et 13 kWh-batteri. I den nyeste version, leverer denne drivlinje en samlet systemydelse på 245 hestekræfter og 400 Nm, hvilket bidrager til en 0-100 km/t-tid på 7,5 sekunder og en topfart på 205 km/t.

Når batteriet i Tiguan eHybrid er tilstrækkeligt opladet, og temperaturen er over -10 grader, starter SUV’en ud med at køre på strøm og har en elektrisk rækkevidde på mellem 47 og 50 km (WLTP) afhængig af udstyrsvariant. En fuld opladning af batteriet tager 3 timer og 40 minutter ved 3,6 kW AC på en ladeboks og fem timer ved 2,3 kW AC.

Tiguan eHybrid tilbydes i tre varianter med priser fra 369.995 kroner (beskatningsgrundlag 319.995 kroner) for en Life-version, der er veludstyret med ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047