23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glædelig (h)jul

Selvom vi har hjul hele året, sender vi hermed vores bedste ønsker om en glædelig jul og et godt nytår til alle vores kunder og samarbejdspartnere!

Det år, som nærmer sig sin afslutning, har på alle måder været et MEGET anderledes år og har budt på hidtil usete udfordringer såvel på det forretningsmæssige som på de personlige plan for hele vores organisation. Desværre er vi nok nødt til at indse, at vi sikkert skal et godt stykke ind i det nye år, før vi kommer til at gense bare lidt af den hverdag, som vi kender.

Ingen nedgang i aktiviteter

Virussen til trods har vi undgået nedgang i vores aktiviteter og projekter. Såvel i KS Gruppen A/S som hos vores tyske medejere Blickle Räder & Rollen GmbH u. Co. KG er det lykkedes at fastholde et højt aktivitetsniveau gennem hele perioden.

Som et led i vores ambition om at bidrage til et bedre fysisk arbejdsmiljø hos vores kunder, har vi i løbet af det seneste år bl.a. fokuseret på at introducere vores unikke løftebordsvogn fra Xetto, ligesom vi har arbejdet intenst på at kunne tilbyde nye løsninger med hjul med reduceret igangsætnings- og rullemodstand.

Som noget nyt er vi også glade for fremadrettet at kunne tilbyde vores kunder at leje eller lease flere af vores løsninger, som i den sidste ende kan hjælpe med at optimere det daglige arbejde og det interne arbejdsmiljø. Det gælder bl.a. vores prisvindende innovative løftebordsvogn fra Xetto og flere produkter f.eks. NH Handling og Expresso Group.

På gensyn i 2021

Derfor er det er med glæde og stolthed at vi, som det ser ud her et par dage før vi lukker ned for at gå på juleferie, afslutter udfordringsåret 2020 med en fremgang på alle parametre i forhold til det forgangne år!

Slutteligt skal lyde en stor tak til alle kunder og samarbejdspartnere for at være med til at holde aktivitetsniveauet højt. Vi ønsker alle en velfortjent glædelig (h)jul og et godt nytår.

Vi er klar igen mandag den 4. januar 2021 med batterierne opladet.

KS Gruppen A/S
Troensevej 20
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33861419
P nummer: 1001711261

Kontaktperson

KGA
KS Gruppen A/S
Salgs- & Marketingchef
+45 24863554 jvp@ks-gruppen.dk

Send til en kollega

0.066