23948sdkhjf

Rådgivning og samarbejde – helt digitalt

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geovent A/S

Anvendelse af digitale værktøjer er blevet en del af hverdagen hos Geovent. Møder afholdes digitalt med kunder, Partnere og medarbejdere ude i Verden.

Et eksempel på en effektiv anvendelse af digitale værktøjer endte tidligere på året ud i et vellykket projekt hos MHI Vestas. Betingelserne var ikke optimale, da der ikke var mulighed for at mødes med hverken MHI Vestas eller entreprenøren, Ventherm, pga. Corona pandemien.

Thomas Molsen fra Geovent udtaler: ”Vi har efterhånden løst mange specielle opgaver. Normalt besøger vi stedet, hvor installationen skal foretages, og vi mødes med kunden. Det var ikke muligt i denne situation.”

”Vi måtte afholde møder online, hvor vi delte tegninger og fotos med hinanden. Den gensidige interesse og professionalisme gjorde, at projektet blev en succes”, fortsætter Thomas Molsen.

Rune L. Bendixen fra Ventherm uddyber: ”Når vi løser specialprojekter, er god kommunikation og tæt koordinering væsentligt. Det gennemførte projekt viser, at samarbejdet med Geovent lever 100% op til dette.”

Projektet endte ud i en centralt placeret ventilator samt en række udsugnings-satellitter, som anvendes i forbindelse med udførelse af slutkontrol og reparationer i ca. 14 meters højde.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geovent A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Danmark
Geovent A/S

Send til en kollega

0.078