23948sdkhjf

Aarhus Kollegiet i Gellerup vælger lokal leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Hans Schourup har som underleverandør til Dansk Boligbyg leveret og monteret cykelstativer og pulterrum til beboerne i det nybyggede kollegie.

Aarhus Kollegiet ligger i Gellerupparken ved Aarhus og det er et moderne kollegium, der indbyder studerende til at bosætte sig i det nye bymiljø, der vokser op i området, som tidligere var karakteriseret som en ghetto. Det har et stort projekt med byfornyelse lavet om på.. 

Aarhus Kollegiet er bygget op i moderne rammer med fællesskab og samvær. Som underleverandør til Dansk Boligbyg har Hans Schourup leveret og monteret pulterrum og cykelstativer. Projektet er leveret over tre etaper i løbet af 2019. Projekteringen af pulterrummene forløb over 3 måneder, hvor forskellige indretningsløsninger blev drøftet. Valget faldt på pulterrum i standardhøjde for størstedelen og et mindre antal pulterrum i to etager.

Opgave:
Indretningsplan, levering og montering af 353 pulterrum i standardhøjde og et mindre antal i to etager samt cykelstativer i 2 etager til 230 cykler.

>> Kundecases: Find vores projekter med cykelstativer og cykelskure her

>> Mangler du pulterrum til dit næste projekt? Se vores cases her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Cykelstativer i 2 etager placeret i det aflåste cykelrumCykelstativerne er i 2 etager, og giver plads til dobbelt så mange cyklerI kælderen står moderne pulterrum klar til hver kollegieboligPulterrum kan også udføres i 2 etagerPulterrummene er lyse og indbydendeAarhus Kollegiet i Gellerupparken ved AarhusHvert pulterrum er udstyret med nummerskiltTrådvæggene er tilpasset hvert enkelt rum i kælderen for at opnå det ønskede antal pulterrum.

Send til en kollega

0.094