23948sdkhjf

Nu brugervenlig premium klarlak til påføring i et besøg

| Medlemsnyhed | Indrykket af PPG Scandinavia

Ud over hurtig ovntørring helt ned til 5 minutter og gode lufttørringsegenskaber giver denne nye klarlak en betydelig fleksibilitet, så alle værksteder kan spare tid, materiale og energi − uden at gå på kompromis med ydelse og brugervenlighed.

Nexa Autocolor hæver endnu engang standarden for moderne klarlak med P190-8002 Express Plus Clearcoat, der anvender avanceret teknologi til at give en fantastisk, spejlblank finish i blot et besøg.

Ligesom sin forgænger kræver P190-8002 Express Plus Clearcoat kun 5 minutters ovntørring ved 60 °C. De meget hurtige tørreegenskaber muliggør et større antal reparationer og betydelige energibesparelser. Klarlakken anvender to særlige hærdere og to fortyndere til at sikre optimal påføring ved alle temperaturer.

Påføres i blot et besøg
Det, der virkelig gør, at denne næste generations klarlak skiller sig ud på markedet, er, at den kan påføres i blot et besøg, og at den er utrolig nem at sprøjte med. På den måde understøtter den Nexa Autocolors hensigt om at optimere kundernes arbejdsgange, afhjælpe flaskehalse og forbedre processer − uden at forringe kvaliteten.

Klarlakkens hurtige tørring og førsteklasses finish betyder ikke, at den er svær at påføre. Takket være det gode flow og den høje modstandsdygtighed over for løbere kan lakerere trygt påføre den.

Den nye klarlak kan bruges på forskellige måder. Ud over at tørre på 5 minutter ved 60 °C kan den også tørre på 20 minutter ved 40 °C.  Hvis lufttørring foretrækkes, er den støvtør på 20 minutter, håndterbar på 60 minutter og polerbar på 90 minutter. 

Læs mere her:  P190-8002 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PPG Scandinavia

Gladsaxevej 300
2860 Søborg
Danmark
PPG Scandinavia

Send til en kollega

0.109