23948sdkhjf

Derfor skal du overveje at lease din næste firmabil

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvis du er på jagt efter en ny firmabil, har du valget mellem at købe en og at lease en.

Når det drejer sig om lige præcis en firmabil, er der rigtig mange fordele ved at vælge at lease. Dem kan du blive meget klogere på her. 

Slip for uforudsete udgifter
Når du leaser en firmabil, fungerer det sådan, at du hver måned betaler en fast ydelse for at køre rundt i din bil. Det faste beløb du betaler, inkluderer nogle forskellige ting alt afhængig af, hvilken leasingaftale, du har med din forhandler. 

Hvis du foretager en operationel leasing af din firmabil, betyder det, at alle slags omkostninger er inkluderet. Det betyder, at du hverken selv skal betale for dæk, forsikringer, service, afskrivninger el.lign. 

Det er en fordel, når du har en virksomhed, fordi du undgår alle former for uforudsete udgifter. Du kan altid være sikker på, hvad du skal betale for din firmabil i næste måned. Det giver en økonomisk sikkerhed, som er rigtig rar. 

Når du vælger operationel leasing, slipper du desuden for at tænke på at skulle betale alle mulige forskellige omkostninger. Du får alt samlet i ét beløb, så det bliver overskueligt og nemt for dig. På den måde kan du bruge din tid på alt muligt andet.  

Undgå at din firmabil mister værdi
Når du har en virksomhed, afskriver du på alle de aktiver, du ejer. Det vil sige, at alle dine aktiver mister værdi hen ad vejen. Hvis du i stedet leaser en firmabil, er bilen ikke et aktiv i din virksomhed, som står og mister værdi. På den måde skaber du den bedste værdi for din virksomhed ved at vælge at lease fremfor at købe. 

Giv dig selv friheden til at skifte bil når som helst
Det gode ved at lease en firmabil er, at du altid kan skifte bil, når du bliver træt af den gamle. Du er ikke bundet til en bil længere tid ad gangen, fordi du har købt den. Du kan vælge mellem alverdens forskellige modeller og leasingaftaler. Det giver dig en større fleksibilitet, fordi du kan skifte din firmabil ud, hvis dine behov ændrer sig. 

Hvis du pludselig får brug for en større eller mindre bil, er du ikke afhængig af, at du skal til at sælge din gamle. Du kan blot begynde at lease en anden model.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078