23948sdkhjf

Gør du det stadig på den gammeldags måde?

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Altså - løfter tunge hjul op fra gulvhøjde - og bukker dig ned med dem, når du afmonterer dem på kundernes biler...? Det er både unødvendigt, lidt dumt og et skråplan, hvis du vil holde ryggen, knæene og skuldrene raske i mange år.

NU 30% LAVERE I PRIS
Det er nu 2 år siden, at Wheel Trolley Easy Lift så dagens lys og var med os på FTZ Messen til den første demo på dansk jord.

Modtagelsen var god, og den lille geniale hjulløfter findes nu på mange værksteder i både Danmark og rundt omkring i Europa.

Vi har siden lanceringen arbejdet videre på at forbedre det lille vidunder og har i den proces bl.a. formået at reducere produktionsomkostningerne, således at prisen nu er sænket til kun kr. 1.495,-

60 DAGES RETURRET VED KØB AF EASY LIFT
Og som om, at prisreduktion på 30% ikke er nok, så tilbyder vi lige nu også, at man kan bruge hele 2 måneder til at teste, om Easy Lift virkelig fjerner en masse tunge løft af hjul på værkstedet. 

Med andre ord kan man frit returnere indkøbte Easy Lifte i 60 dage fra købsdato.

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt - men vi tilbyder det, fordi vi ved, at man som værksted bliver helt vildt glad for at kunne slippe for de trælse løft til og fra gulvhøjde. 

DET MEST GENIALE ERGONOMISKE VÆRKTØJ
Vi har slået på tromme for det før - men vi gør det lige igen - for det er næsten ærgerligt, hvis du ikke har fanget det geniale i Wheel Trolley Easy Lift.

Easy Liften er bygget op omkring vores populære Wheel Trolley. Det smarte ved Easy Lift er, at den ved hjælp af fjedre hæver og sænker sig - alt efter belastning. Det vil sige, at den øverste plade synker ned, når der placeres vægt på den. Og når noget vægt så omvendt fjernes, hæver den øverste del af lasten sig igen.

Find Wheel Trolley Easy Lift på vores hjemmeside LIGE HER.
Her kan du også finde en video, som vi har optaget hos Volkswagen i Tønder. 

Bestil online - eller kontakt os på 76 15 25 00.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063