23948sdkhjf

Hyundai forærer seks måneders gratis strøm med nye elbiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Hyundai vil lokke kunder fra almindelige biler over i elbiler med seks måneders gratis strøm, hvis de privatleaser, og nu uden nogen form for udbetaling.

Næsten hver femte nye bil i oktober måned var en el- eller opladningshybrid, viser de nyeste tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Og nu vil Hyundai give salget af elbiler et ekstra skub: Fra 10. november giver det koreanske mærke de første seks måneders gratis strøm, når man privatleaser en Kona electric, Ioniq electric eller en Ioniq plug-in hybrid, som samtidig koster 0 kroner i udbetaling og kan leveres med det samme. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler og kun på elbiler indregistreret fra den 10. november.

Med leasing har man mulighed for at teste, om en elbil er det rigtige valg, før man køber. Da vi gerne vil give danskerne de bedste muligheder for at afprøve en elbil, betyder det blandt andet, at vi lige nu – i samarbejde med LeasePlan - giver 6 måneders gratis strøm til dem, der privatleaser vores elbiler. Samtidig tilbyder vi 0 kroner i udbetaling, siger Annegrethe Skovby, pressechef for Hyundai Danmark.

Det er et initiativ, man hilser velkommen hos LeasePlan, der selv arbejder med en detaljeret køreplan for fremtidens mobilitet.

Hos LeasePlan har vi et ambitiøst mål om at understøtte den grønne omstilling inden for biler, og med denne kampagne i samarbejde med Hyundai giver vi de private frontløbere en mulighed for at komme hurtigt og billigt i gang med at gøre en forskel for miljøet, siger Michael Olsen, CEO hos LeasePlan Danmark.

Mere strøm
En af de elbiler, man kan privatlease med gratis strøm i et halvt år, er Kona electric, der kører op til 484 kilometer på en opladning. Den koster fra 4.095 kroner/måneder med 0 kroner i udbetaling. Kona electric er udstyret med syv tommers touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, Bluetooth, klimaanlæg, bakkamera, fartpilot, el-sidespejle med varme og LED-sideblik, vognbaneassistent, eCall og automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse.

Ioniq plug-in hybrid, som også er en del af tilbuddet om gratis strøm i seks måneder, byder bl.a. på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.064