23948sdkhjf

Luksuslimousine baseret på amerikansk pickup

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

En flok ambitiøse italienere har skabt et overflødighedshorn af luksus – baseret på en amerikansk pickup. Motoren yder 710 hestekræfter og den næsten seks meter lange limousine runder 100 km/t på 4,5 sekunder.

Hvis du er typen, der ikke har din egen chauffør, så har du med al sandsynlighed ikke råd til denne bil alligevel. Aznom Palladium er et håndbygget italiensk unikum, som man vil bygge bare 10 biler af, i stil med de klassiske italienske karrosseribyggere. En bil, som mærket selv kalder hyper-limousine. Og det er til trods for, at Palladium er bygget på noget så jordnært som en Ram 1500. Det er en ærkeamerikansk pickup med separat chassisramme, som i USA må trække en trailer på op til 5.700 kilo og laste over et ton på ladet.

Men italienerne har helt fjernet ladet, så bilen reelt mere ligner en forvokset limousine. Og forvokset er ikke helt galt – bilen måler 596 centimer og er 197 centimeter høj, og så vejer den 2.650 kilo.Mercedes elektriske S-model får en rækkevidde på 700 kilometer

The Beast
Bag ideen finder vi Marcello Meregalli, som forklarer, at han altid har været betaget af de ekstra store luksuslimousiner fra Rolls-Royce og Bentley, men det var først i 2008, da han så den præsident-limousine, bygget til Barack Obama af Cadillac, at han endelig fik sin ide. Ligesom Palladium er den nemlig bygget på et chassis til en pickup.

Designet er skabt af Studio Camal, som ligger i Torino, og her har man først og fremmest fokuseret på, at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.062