23948sdkhjf

Ny dygtig servicemand i marken hos FLEX1ONE

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Som et led i en øget efterspørgsel efter sporingsudstyr og andre former for værkstedsudstyr har FLEX1ONE mandet op på serviceteamet med Poul Johansen.

Der er gang i aktiviteterne hos FLEX1ONE - med både et øget salg af nyt udstyr samt en øget tilgang af serviceopgaver.

KENDT FRA BRANCHEN
For at imødekomme den øgede efterspørgsel har FLEX1ONE den 1. november sagt velkommen til Poul Johansen, der har 35 år på CV'et fra autobranchen. Bl.a. er han uddannet lastvognsmekaniker - og har senest arbejdet hos Stenhøj og Semler Værktøj, hvor han primært har kørt ud til VAG-forhandlere (VW, Skoda, Audi og Seat)

SPORINGSUDSTYR ER EN SPIDSKOMPETENCE
Poul’s opgaver vil i første omgang tage udgangspunkt i FLEX1ONE's øgede aktiviteter indenfor sporingsudstyr. Han vil således blive en del af det team, der installerer, servicerer og opdaterer hele sortimentet af  4-hjulsudmålere.

"Vi har i løbet af 2020 oplevet en solid forøget efterspørgsel efter sporingsudstyr, og dette har givet flere servicemæssige opgaver - både i form af installering, igangsætning og servicering", udtaler Jesper Sørensen, Drifts- og salgschef hos FLEX1ONE.

"Vi gør altid en dyd ud af at aflevere nyt udstyr ordentligt til værkstederne - og klæde dem godt på til at gå igang med at bruge det. Derfor er det naturligt for os at have en gratis igangsætning som en fast del af vores salg af sporingsudstyr - og et øget salg giver øget aktivitet med igangsætninger", fortsætter Jesper Sørensen.

FLERE PRODUKTGRUPPER 
På sigt vil Poul blive involveret i igangsætning og service på flere produktgrupper - herunder maskiner til klimaservice og service på automatgearkasser, samt dækskifte- og balancemaskiner.

For også her har FLEX1ONE oplevet en øget efterspørgsel - som direkte afleder en øget aktivitet med de populære igangsætninger hos kunderne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Send til en kollega

0.078