23948sdkhjf

Knivskarp bakkamera til ny Opel Corsa 2020

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEC Scandinavia A/S

Plug & Play integreret farve-bakkamera i knivskarp kvalitet på den originale skærm

 

Stigning i efterspørgslen af bakkameraløsninger
Ikke alle biler er født med fabriksmonteret bakkamera. Dette gælder bl.a. for den nye Opel Corsa 2020, hvor flere af de nye sporty biler er leveret med en mindre udstyrspakke, som dermed bl.a. ikke indeholder bakkamera.  

”Hos SEC ser vi generelt en stigning i efterspørgslen på eftermonteret bakkamera-systemer, og det er faktisk ofte sikkerhedsmæssige fordele, vi fornemmer er den største motivation for køb. Derfor har vi også løbene udvidet vores sortiment således, at vi kan tilbyde et stort udvalg af eftermonteret bakkameraløsninger til de fleste biler/modeller” udtaler Michael Daa, produktmanager, SEC

Når der eftermonteres bakkameraer opnår man ikke blot en ekstra luksus i bilen, lige så vigtig er det, at man får et bedre overblik/udsyn når der skal bakkes og dermed opnås større sikkerhed.

Bakkameraløsning til Opel Corsa 2020
Hos SEC A/S finder du en Plug & Play bakkameraløsning til den nye Opel Corsa 2020. bakkameraet er integreret farve-bakkamera i knivskarp kvalitet på den originale skærm.

Kameraet er et ultra-komptakt højkvalitets VST bakkamera, som monteres skjult ved bagageklap-håndtaget. Det har optimeret 160° vidvinkel (diagonalt) og har god sigtbarhed selv i mørke (0,5 lux)

(Sættet består af interface-box, bakkamera og alle nødvendige monteringsdele)

 

Find yderlige specifikationer om bakkameraløsningen til Opel Corsa 2020 på vores hjemmeside.
KLIK HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEC Scandinavia A/S

Bækkegårdsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
SEC Scandinavia A/S

Send til en kollega

0.063