23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vi forbedrer leveringsevnen markant!

Over de næste to måneder forøger vi lagerbeholdningen på vores tre lagre i Brabrand (DK), Glostrup (DK) og Iserlohn (D) markant for herigennem at forbedre vores leveringsevne.

I den seneste tid har vores leveringsevne været under pres, hvilket i særlig høj grad kan tilskrives følgerne af COVID-19 situationen. Vi har derfor - hvor gerne vi end ville - desværre heller ikke altid kunne leve op til vores målsætning om at have en af branchens bedst leveringsevner. Vi ved at vi med en høj leveringsevne bidrager til vores kunders succes og vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi har øget ordremængderne hos vores producenter. Det betyder at vi over de næste to måneder løbende kommer til at forøge vores lagerbeholdning og dermed forventer at forbedre vores leveringsevne markant.   

Lagerforøgelsen gælder alle vores lagre og den største procentuelle lagerforøgelse sker i Tyskland, hvor en ca. 25% værdiforøgelse særligt kommer vores kunder i Tyskland, Østrig, Schweiz og Benelux til gode, som får samme dags eller overnight levering. I Glostrup forøges lagerværdien med ca. 20%, hvilket ikke kun kommer vores sjællandske, men også svenske kunder til gode. Sidst, men ikke mindst forøger vi også lagerværdien på centrallageret i Brabrand.

Med dette tiltag, håber vi at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel, forbedre vores leveringsevne og lette vores kunders hverdag.

Læs flere nyheder fra Triscan her...

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27755968
P nummer: 1010589874

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
Marketingchef
+45 40228431 tfa@triscan.dk

Send til en kollega

0.047