23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød vores nye serie af top-effektive skruekompressorer

Largo, Allegro og Evoluto 111-160 kW er vores nye serie af skruekompressorer til de mest krævende industrier. Optimerede samlede ejeromkostninger og øget oppetid - det er blot to af fordelene du får!

Dit produktionssystem er ligesom en menneskekrop. Trykluft er livsnerven, der holder det hele kørende. Og kompressoren er hjertet, der får luften derhen, hvor der er brug for den. ALUP Largo, Allegro og Evoluto 111-160 kW misser aldrig et slag, når den producerer den kvalitetsluft, der holder din produktion kørende med maksimal effektivitet.

Hos ALUP ved vi hvor vigtigt det er, at vores kunder kan fokusere på deres egne processer. Håndtering af nedbrud på en kompressor og bekymringer om dens energiforbrug er spild af tid og penge. Derfor leverer ALUPs nye 111-160 kW olie-indsprøjtede kompressorer både optimerede samlede ejeromkostninger og øget oppetid. Dette giver kunden ro i sindet, frihed til at fokusere på sin egen kerneforretning, samt reduceret CO2 belastning.

ALUPs nye 111-160 kW industrikompressorer tilbyder fleksibilitet og imødekommer behovet hos forskellige produktionsmiljøer:

  • Largo, med fast hastighed, passer perfekt til processer med stabilt luftbehov.
  • Allegro, med variabel hastighed, er den idelle kompressor til virksomheder, som kræver et varierende luftflow.
  • Evoluto, med den innovative iPM motor, sætter nye standarder for totale ejeromkostninger og effektiv ydelse. Den er skabt til virksomheder som søger effektiv uden sammenligning.

Alle tre modeller er udviklet til at performe i selv de hårdeste miljøer. Der er udelukkende anvendt komponenter af højeste kvalitet, for at sikre kunden mindre slitage og lang levetid. Evoluto-serien tilbyder tilmed store energibesparelser - helt op til 45 %.

Kontakt vores rådgivere for endnu mere information om de nye 111-160 kW skruekompressorer.

RENO A/S
Alup Skandinavien
Åmarksvej 1
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75164513

Send til en kollega

0.047