23948sdkhjf

Komponent og delevasker til dit værksted

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

med rør og pumpe i rustfrit stål

P delevasker er et system til automatisk delevask af mekaniske dele.  Vaskningen udføres ved virkningen af ​​øvre, nedre og sidestråler. 

Kurven roterer gennem en gearmotor.  Brættet er elektromekanisk. Operatørerne kan indstille tankens væsketemperatur såvel som længden af ​​træningscyklussen.

P100 og P120 dele skiver til automatiske mellemstore dele vask.  Operatører tildele dele inde i kurven, luk dækslet og start cyklen. Fuldautomatiseret proces – ingen operatør nødvendig.  En gearmotor drejer langsomt kurven, og pumpen sprøjter vaskevæsken med tryk over delene fra de højere, nederste og side rør.  Vaskevæsken består af miljøvenlige sæbe blandet i vand med en lav procentdel. 

På omstillingsbordet kan væskevarmen (maks. 60 ° C) indstilles via en manuel termostat og vaske tiden (0 til 30 minutter) gennem en timer.  Stainless steel AISI 304 struktur, pumpe og vaske rør.  P100 og P120 dele skiver er udstyret med standard motoriseret dampudvinding for at undgå, at operatørerne bliver beskadiget af for meget damp.

Læs mere HER


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078