23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den elektriske Fiat 500 får en ekstra dør - og danske priser

Den elektriske og italienske charmetrold Fiat 500 er klar til at indtage cafemiljøet over alt i det ganske land. Med en startpris på 190.000 kroner og en rækkevidde på op til 315 kilometer, skal den charmere sig ind på danskerne.

Det er svært at forestille sig at Fiat havde overlevet de sidste fem år, hvis ikke det var for den ekstremt populære 500. Den blev lanceret i 2007, og er solgt i langt over to millioner eksemplarer, men teknisk er der ikke sket meget – før nu. Den elektriske version af Fiat 500 er nemlig på vej til Danmark, og de første kunder får deres biler leveret allerede i december, og priserne starter ved 189.990 kroner.

Bilen er den første fra FCA, der er skabt som elbil lige fra den første streg. Det vil sige, at den nye generation af det italienske ikon er designet til den nye teknologi, og den kan fås med et niveau af autonom kørsel, der ikke er set tidligere i klassen. Den nye Fiat 500 er vokset med seks centimeter i både bredde og længde, og akselafstanden er forlænget med to centimeter, hvilket sammen med forbedret aflæggeplads gør den mere rummelig. Den kommer i fire udstyrsvarianter og i tre forskellige udgaver – som den klassiske hatchback og cabriolet samt en ny og smart 3+1.

Mere dør
3+1 er Fiats møde at fortælle, at man har skabt en udgave med en ekstra, mindre dør bagtil i forlængelse af den almindelige dør. Den lille bagdør er bagudhængslet. Dermed kan man åbne hele siden af bilen op og få optimal adgang til bagsædet, hvis der f.eks. skal sættes børn i bilen, eller hvis man har større gods med. Den lille dør kan kun åbnes i forbindelse med den almindelige dør. Det er ikke første gang, at Fiat 500 har en bagudhængslet dør, og dermed er 3+1 også et nik til den oprindelige Fiat 500 fra 1957, hvis døre ligeledes var bagudhængslede. Prisforskellen fra en hatchback til en 3+1 er på 15.000 kroner, og fra hatchback til cabriolet er det 22.000 kr.

Lanceringsmodellen hedder “la Prima” og byder på autonom kørsel på niveau 2 til en pris fra ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063