23948sdkhjf

Derfor har Banana Cph valgt PostNords dygtige cykelbude

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

Det hele startede, da Christian Cordius var på Hawaii og blev inspireret af de indfødte Hawaiianere på Oahu, som anvendte sødmen fra frugt på kreativ vis i deres madlavning. Det blev begyndelsen på Banana Cph, som Christian stiftede tilbage i 2017.

I dag er Banana Cph kendt for deres veletablerede koncept og stærke brand. Banana Cph har en butik på Jægerborgsgade i København, hvor de producerer og sælger bæredygtig og vegansk is, bananbrød samt shakes uden raffineret sukker.

Fælles for deres produkter er, at de er lavet på overmodne bananer – men uden at gå på kompromis med konsistens, smag eller kvalitet. De overmodne bananer kommer fra 20 af Irmas butikker i København, og ville ellers blot være blevet kasseret på grund af deres udseende. I stedet bliver de omdannet til lækre produkter – til stor gavn for reducering af madspild og de mange is- samt bananelskere i København.

Et grønt samarbejde med en fælles vision

- Vi tænker grønne løsninger ind i alle led af vores forretning - fra produktion til levering. Derfor er vi også rigtig glade for at have valgt PostNord og deres dygtige cykelbude som samarbejdspartner til at levere bananerne til os, siger Ida Frankman, Supply Chain Manager hos Banana Cph.

- I Banana CPH er vi ekstremt stolte af samarbejdet. Som en københavneretableret virksomhed, giver det os muligheden for at udnytte de lokale og grønne muligheder, som der findes lige ude foran vinduet - både i butikkerne og på cykelstierne. Deres grønne logistikløsninger giver os en masse muligheder og aflastning, samtidig med at samarbejdet bakker op om vores fælles vision om en grønnere fremtid, afslutter Ida.

Samarbejdet vækker også stor begejstring hos den CO2-neutrale pedaltrampende enhed i PostNord;

- Vi er utrolig glade for det stærke samarbejde med Banana Cph og stolte af, at få muligheden for at støtte op om reducering af madspild og grøn logistik.  Hver dag knokler vi på, for at transporterer alt fra bananer og is til vigtige dokumenter og blodprøver med størst mulig effektivitet og sikkerhed i Storkøbenhavn, siger Henrik Røder, Teamleder for PostNords cykelbude

Han fortsætter:

- Vores cykelbude tilbyder Banana Cph, og vores mange andre kunder, en CO2 neutral leveringsform, som er til stor gavn for miljøet, men som hverken går på kompromis med kvalitet eller hastighed. Vi er hos vores kunder indenfor 20 minutter og leverer direkte!

Søger du også en grøn og effektiv transportløsning?

Så står Henrik Røder og hans dygtige team af cykelbude klar til at håndtere din forsendelse. Læs mere her eller ring på 700 200 349 for at få et godt tilbud eller for at booke din første forsendelse - vi er hos dig, inden du har set dig om.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.079