23948sdkhjf

Årets Bil 2021 – her er finalisterne!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Et hårdt felt med masser af spændende elektriske nyheder dominerede Årets Bil 2021, så kampen var hård. MEN nu er de syv finalister fundet, fra ...... til ......

Hele 26 kandidater i forskellige varianter udgjorde feltet til Årets Bil 2021. Det var derfor en stor opgave, de i alt 21 jurymedlemmer var sat på. For med forskellige varianter var der i alt 54 forskellige biler, så der har været nok at se til i mandag og tirsdag i uge 43, hvor kåringen af Årets Bil 2021 løb af stablen på og omkring FDM Jyllandsringen.

Feltet spænder bredt og vidt, lige fra en 400 hestes Land Rover Defender til en Hyundai i10. Men måske mere end noget andet er elektrificeringen den altdominerende faktor i år. I alt ni forskellige elbiler var repræsenteret fra den helt nye kinesiske elbil Aiways U5 til storfavoritten Volkswagen ID.3. Udover det deltog Honda e, Mazda MX-30, MG ZS EV, Mini Cooper SE, Opel e-Corsa, Peugeot e-208 og e-2008.

Der var også flere hybrider, både traditionelle og plugin-versioner. Honda Jazz Hybrid, Kia Sorrento og Toyota Yaris repræsenterede de traditionelle hybrider, mens Renault Captur, Seat Leon og Volkswagen Golf stod for at byde op til dans med plugin-hybrider.

Finalisterne
Hver journalist skulle stemme på ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.078