23948sdkhjf

Den perfekte første date

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Hvordan sørger man for at den allerførste date bliver rigtig god?

Hvis det var lige som mange andre singler prøver at finde kærligheden eller blot nogle gode bekendtskaber, så har du formentlig været på din del af først det dårlige dates.
Læs med her når vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du sørger for at få dig en rigtig god id først date.

Vigtigheden af en god første date
En dårlig date sætter rammen for resten af forholdet. Hvis man derfor oplever kommer ud for en dårlig første date, så sker det ofte at man ikke mødes igen efter dette første møde. Man kan på den måde godt helt mister chancen for at være sammen med sin eneste ene, hvis man ikke får en rigtig god første date.
For at undgå dette skal man tænke lidt over hvad det er man egentlig laver på sin første date. Det må godt være noget lidt ekstra sjovt og spændende, så lad være med altid blot at tage på en kedelig kaffedate eller en gåtur rundt omkring i byen. Find på nogle lidt sjovere ting.

Spis et måltid mad sammen
Alle mennesker elsker mad og det er derfor ideelt at spise mad sammen på ens første date. Det er en sikker aktivitet, som ikke kan gå helt galt.
I kan vælge at komme ud i byen og spise lidt poke bowl sammen. Poke bowl er blevet utrolig populært indenfor de senere par år og smager desuden rigtig godt. En poke bowl er umådelig sund og man behøver dermed ikke helt at ødelægge formen eller skubbe diæten på hylden, når man skal afsted på sin første date.
I stedet for at spise sammen ud i byen kan i også vælge at lave mad sammen derhjemme. Man kan for eksempel sagtens lave poke bowl derhjemme sammen og så er det meget hyggeligt også at kunne lave lidt mad sammen. På den måde har man en aktiv aktivitet, som man laver sammen og hjælpe hinanden med på den allerførste date.

Paintball
Hvis vi begge ikke er så stille siddende mennesker, så er det måske ikke lige noget mad som poke bowl, at de skal spise sammen på jeres første date. I stedet for kan vi lave noget mere aktivt, som for eksempel at spille paintball sammen.
At spiller paintball og lignende aktiviteter sammen altså absolut sjovt og kan være en spændende ting at lave på sin første date. Det er en lidt anderledes måde at komme hinanden nemmere også selvom den romantiske kan i ikke lige er der for jer begge, så er det i hvert fald en meget sjov måde at tilbringe eftermiddagen på.

Se derfor efter nogle paintball muligheder i nærheden af dig. I kan altid vælge at spise poke bowl sammen bagefter spillet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.094