23948sdkhjf

NYT sortiment af LED lys og lygter

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEC Scandinavia A/S

Mere end 200 NYE top kvalitets LED lys til varebiler, erhvervskøretøjer, lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner

Nyt stort LED sortiment – Lys og lygter med alle de rigtige godkendelser
Hos SEC A/S udvides sortimentet nu indenfor højkvalitets arbejdslamper og ekstralys til alle køretøjer. Mere end 200 nye varer er tilført sortimentet, hvor størstedelen af disse varer er LED lys og lygter er til varebiler, erhvervskøretøjer, lastbiler, entreprenør- og landbrugsmaskiner.

Med det nye sortiment udvides et allerede bredt sortiment af kvalitets LED belysning hos SEC. Dette betyder at sortimentet nu indeholder endnu flere modeller og varianter bl.a. inden for arbejdslamper, kraftige fjernlys, lysbarer, søgelys samt tilbehør.

En revolutionerende nyhed inden for extra fjernlys
Blandt nyhederne er der bl.a. en revolutionerende nyhed inden for extra fjernlys. Dette fjernlys er opbygget med en kombination af LAZER samt kraftige LED lyskilder således den total har 140w og en lyskegle på hele
1800 meter (KLIK HER). Sortimentet indeholder også flere udgaver af lysbarer på op til 400w - 57.600 lumen (KLIK HER), Flere udgaver af arbejdslamper med standart R10 godkendelser er også at finde i det nye sortiment. (KLIK HER)


Det er glædeligt, at vi nu udvider vores sortiment betydeligt indenfor kvalitets LED belysning. På den måde har vi nu endnu større mulighed for at servicerer kunderne bedst muligt og dermed opfylde endnu flere forespørgsler på specialløsninger fra vores kunder,”
udtaler Michael Daa Rønning, Produktmanager SEC A/S

 

Kataloget kan ses online KLIK HER

Se hele det store sortiment efter monteret udstyr på vores hjemmeside: KLIK HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEC Scandinavia A/S

Bækkegårdsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
SEC Scandinavia A/S

Send til en kollega

0.094