23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det er tid til at trykke forsigtigt på speederen igen

Vi er optimistiske omkring fremtiden og som konsekvens heraf, har vi besluttet at forøge vores lagre i Danmark samt Tyskland og forberede lanceringen af endnu flere produktgrupper og digitale løsninger.

Medierne oversvømmes på verdensplan af dystre nyheder om følgerne af COVID-19 – de menneskelige, sociale og ikke mindst de samfundsøkonomiske. Erhvervslivet er ramt – herunder også det automotive eftermarked - og ligesom hos alle andre, har det også kunne mærkes hos Triscan. På trods af at den forventede anden bølge af pandemien ruller netop nu og smittespredningen i mange lande desværre er bekymrende, så har vores branche igen stabiliseret sig. Vi tror derfor igen på fremgang og en tilbagevenden til mere normale markedsforhold. 

Efter et tilfredsstillende første kvartal af året oplevede vi, som de fleste, et faldende omsætningsniveau i starten af andet kvartal. Usikkerheden omkring konsekvenserne af COVID-19 situationen medførte en stor usikkerhed omkring den fremtidige markedsudvikling. På den baggrund - og med stor opbakning fra hele Triscan teamet - gennemførte vi hurtigt nødvendige omkostningsbesparelser bredt i hele virksomheden. 30% af den danske arbejdsstyrke blev sendt hjem på den danske ”lønkompensationsordning” og blandt vores tyske kolleger indførte vi ”Kurzzeit” (reduceret arbejdstid). På trods af ovenstående, så vi os desværre nødsaget til, at tilpasset antallet af ansatte lige inden sommerferien.

Efter et kvartal med en reduceret arbejdsstyrke, er vi glade for at se, at det er lykkedes os at opretholde et højt serviceniveau, en høj leveringsevne og endda introducere et pænt antal nye varenumre.

Da vi samtidigt har oplevet en konstant omsætningsfremgang efter sommerferien - og er tilbage på et normalt niveau - er vi atter optimistiske omkring fremtiden. Som konsekvens heraf har vi besluttet at forøge vores lagre i Danmark samt Tyskland og forberede lanceringen af endnu flere produktgrupper og digitale løsninger. 

Vi har også netop ansat to nye medarbejdere. Morten Kjeldahl Vammen er ansat som kommerciel direktør og Kristoffer Drejer, som vender tilbage til Triscan efter 1½ år hos slimstock, er ansat som systemspecialist i vores IT-afdeling.

Med ansættelserne ønsker vi at stå endnu stærkere i rejsen mod øget digitalisering, styrke vores team og udviklingen af IT-løsninger til vores kunder.  Samtidigt ønsker vi at styrke - og fortsat være førende på - kvalitet, knowhow og service når det gælder vores traditionelle produkter.

Vi håber, at COVID-19 situation forbliver under kontrol og tror på, at markedssituationen fremadrettet vil være præget af stabilisering og vækst. Vi håber også på, at denne udvikling kommer alle vores kunder, leverandører og samarbejdspartnere til gode, så vi alle kommer godt ud på den anden side.

Triscan A/S
Engmarken 11
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27755968
P nummer: 1010589874

Kontaktperson

TFA
Thomas Fuglsang Andersen
Marketingchef
+45 40228431 tfa@triscan.dk

Send til en kollega

0.063