23948sdkhjf

NGK SPARK PLUG øger dækningen med 12 nye ædelmetal-tændrør

| Medlemsnyhed | Indrykket af NGK Spark Plug Europe GmbH

NGK SPARK PLUG lancerer 12 helt nye tændrør i deres sortiment til reservedelsmarkedet.. Hver eneste tændrør er i overensstemmelse NGK SPARK PLUG's OE-område og leverer virksomhedens velkendte kvalitet og performance.

De nye tændrør, der er blevet lanceret i fire faser i maj, juli, august og september, dækker mange populære bilmodeller. Elleve tændrør er dobbelte ædelmetal-tændrør, og et af tændrørene er et enkelt ædelmetal-tændrør med centerelektrode i en iridiumlegering.

De dobbelte ædelmetal-tændrør DILKAR7D11H, ILTR6R8G, DILKR6A11 og DILZKR7B11GS, der blev lanceret i maj og juli, har høj slidstyrke, og DILKAR7D11H og ILTR6R8G er en nyhed på det uafhængige reservedelsmarkedet. DILKAR7D11H dækker store Nissan- og Renault-grupper, som forskellige Nissan Qashqai II-, X-Trail- og Renault Koleos-modeller, og ILTR6R8G sikrer høj performance til nyere Ford Focus-modeller som Ford Focus 1.5 EcoBoost og Focus 2.3 RS. DILKR6A11 er desuden målrettet til et stort antal Hyundai-/Kia-modeller som Hyundai Santa Fe 2.4 og Kia Sorento, og DILZKR7B11GS passer til mange Honda-modeller som Civic og CR-V.

I august blev seks yderligere ædelmetal-tændrør lanceret. Enkelt ædelmetal-tændrør ZKR7BI-10 er skræddersyet til Fiat- og Jeep-modeller, og dobbelt ædelmetal-tændrør SILZKFR8D7G og SITR7A11G er en nyhed på det uafhængige reservedelsmarkedet. Førstnævnte kan også bruges til et stort antal modeller fra producenterne Mercedes, Dacia og Renault, og sidstnævnte er designet til forskellige Aston Martin-modeller som DB9, Rapide, V12 og Vanquish. DILKAR7E11HS og DILKAR8A8 dækker et stort antal Nissan-modeller, som Micra IV, Note II og GT-R, og IKER7A8EGS passer til et stort antal nyere Audi-, Škoda-, Volkswagen- og Seat-modeller, som Audi A1 30TFSi, the Škoda Kamiq 1.0 TSi og Volkswagen Caddy 1.0 TSi Blue Motion.

PKER7A8DES og ILTR6S8, der blev lanceret i september, sidstnævnte udviklet til nyere Ford-modeller som Focus og Explorer, er en nyhed på det uafhængige reservedelsmarkedet. Dertil kommer PKER7A8DES, der passer til et stort antal CNG-biler fra Seat, Škoda og Volkswagen, som Volkswagen Polo 1.0 TGi Blue Motion.

Bortset fra ‘Laser Platinum’-varianten PKER7A8DES, der er udstyret med platinplader på center- og jordelektroden, og som sikrer konstant tændrørseffektivitet i hele dets levetid, er alle de nye tændrør supplementer til virksomhedens ‘Laser Iridium’-kvalitetssortiment. Disse dobbelte ædelmetal-tændrør er med lasersvejset iridiumlegering på centerelektroden og en platinchip på jordelektroden, og de sikrer på den måde optimal performance og levetid. Samlet set dækker de 12 nye tændrør mere end 2 millioner biler i hele Europa i 2020, og det vil stige til over 3,5 millioner biler i 2023: idet det vurderes, at der vil ske en stigning på 68 % i løbet af de næste tre år.

Med de 12 nye tændrør af høj kvalitet i sortimentet til det uafhængige reservedelsmarked viser NGK SPARK PLUG, at de arbejder hårdt på at udvide deres allerede omfattende dækning af bilparken. Xavier Pesca, direktør for de globale PIM'er og leder af category management på EMEA-reservedelsmarkedet hos NGK SPARK PLUG EUROPE bekræfter: "Som den største OE-leverandør i verden af tændrør til personbiler arbejder vi intenst på at fremstille de ideelle tændrør til enhver bilmodel. Vores arbejde på at fremstille tændings- og sensorteknologi af højeste kvalitet er årsagen til, at verdensførende virksomheder som Ford, Renault-Nissan, Volkswagen og mange andre gør brug af vores ekspertise inden for levering af originaldele."

De fire typer, der blev lanceret i maj og juli er allerede optaget i TecDoc. Typerne fra august bliver offentliggjort i TecDoc i oktober, og de to fra september følger så i november. Alle de nye typer vil også indgå i virksomhedens næste tændrørkatalog. Du kan læse mere på www.ngkntk.com.

Medlemsnyhed

Indrykket af
NGK Spark Plug Europe GmbH

Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
NGK Spark Plug Europe GmbH

Billeder & videoer

DILZKAR

Send til en kollega

0.093