23948sdkhjf

Den koreanske indkøbsvogn – Hyundai i10

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Hyundai i10 er Danmarks måske bedste mikrobil – netop fordi den ikke opleves som en mikrobil. Og den oplevelse er kun blevet bedre i den seneste version.

Der findes næsten ikke dårlige biler i dag. Der var engang, hvor Skoda og Seat lavede skodbiler, og alt fra Korea skulle man undgå. Men tiden går som bekendt sin gang, og både Skoda, Seat og koreanerne laver i dag gode og solide biler. Men en af de sidste rigtig dårlige biler, jeg kørte, var den første generation Hyundai i10. Den blev introduceret i 2007, og den kørte som et overfyldt glas vand, samlekvaliteten var som Fischer Price-plastikbil, og så var den slet og ret grim. Måske derfor var næste generation, introduceret i 2013, en revolution – men ikke kun for Hyundai. Resten af mikrobilklassen virkede pludselig små og skramlede. I10 var større, mere rummelig og mere veludstyret end konkurrenterne, og det er det, den nyeste generation bygger videre på.

Den helt nye i10 er vokset med fire centimeter i længden, så bagsædet er blevet endnu mere rummeligt, og du kan nu sagtens byde de to store børnebørn en tur deromme, uden at de skal klage. Faktisk er bagsædepladsen så god, at mikrobilen kan mænge sig med flere konkurrenter fra klassen over. Til gengæld er bagagerummet ikke blevet større, og den koreanske indkøbsvogn er ikke den mest velegnede, hvis du skal handle stort ind til en familiefrokost, for der er kun plads til 252 liter.

Mere luksus
I10’s største force er ikke den ekstra plads, men at den kører og opfører sig som en større bil. Tag køreegenskaberne som eksempel, for i10 er ganske komfortabel. Specielt er et lavt støjniveau med til at give indtrykket af en komfortabel bil, for selv på motorvejen, er det muligt at tale sammen uden at skulle hæve stemmerne. Selvom undervognen er relativt blød, kan det være ganske ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.094