23948sdkhjf

Flere sporingskontroller = ØGET INDTJENING

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

I et omskifteligt marked med høj- og lavsæsoner er det en god ide at sikre sin indtjening på flere forskellige måder. Et øget fokus på arbejdet med sporingskontroller og heraf affødte justeringer er et godt forretningsområde at kaste sig over.

GLADE KUNDER OG EKSTRA INDTJENING
At foretage sporingskontroller på langt de fleste biler, der kommer igennem værkstedet er ikke kun en god ide for at finde et nyt område at få omsætningen til at vækste.

Det giver ofte også særdeles glade kunder, når de får bilen sporet korrekt. Kunden kan på den helt korte bane bl.a. opleve en bedre kørekomfort og en forbedret brændstoføkonomi. På den lidt længere bane kan det for kunden betyde en lavere slitage af bilens sliddele.

GOD RÅDGIVNING TIL DET RETTE UDSTYR
For at få succes med det øgede fokus på sporingsarbejde er det vigtigt at få investeret i det rette udstyr. 

Det skal passe til værkstedets størrelse - og ikke mindst ambitionsniveau ift. sporing. Faktorer som tid, præcision, tilgængelig plads osv. er alle vigtige at have for øje.

Hos FLEX1ONE har vi stor erfaring i at "naile" valget af udstyr ret godt. Vores 2 eksperter på området, Per Beck og Dennis Hundebøl rådgiver både ude hos kunderne på værkstedet - samt i showroomet i Brørup, hvor alle udmålere kan demonstreres.

Se også DENNE VIDEO for at høre Dennis' guldkorn til sporingsarbejdet.

HURTIG TILBAGEBETALING AF INVESTERING
Som du kan høre i ovenstående video, kan nyt udstyr til sporingsarbejdet ret nemt tjenes hjem igen. Der skal ikke mange sporingskontroller til, før man sikrer sig en meget fornuftig forrentning.

Præcist dette tema kan vores sælgere hjælpe dig med masser af input om.

KÆMPE BESPARELSER LIGE NU
I forbindelse med FTZ Messen 2020 (hver for sig) har vi hos FLEX1ONE gjort det ekstra fordelagtigt at investere i nyt udstyr. 

Se tilbuddene på komplette pakker og enkeltstående maskiner HER.

Og tøv ikke med at booke os til en demo, hvis du er det mindste i tvivl om dit valg. Find vores salgsteam lige HER.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078