23948sdkhjf

FTZ Messen, der blev væk - men er fundet igen!

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Det var en træls nyhed, der ramte den danske autobranche den 12. august om, at årets FTZ Messe desværre er aflyst.

Men Coronakrisen har tilsynedaldende ikke tænkt sig at slippe sit tag i verden - så det kan nærmest ikke være anderledes. I hvert fald ikke, hvis man ikke ønsker at risikere helbredet for både udstillere og gæster.

GÅR ALTID ALL-IN
For FLEX1ONE er årets FTZ Messe altid en ganske særlig begivenhed, der involverer en stor del af firmaets ansatte med både planlægning, opbygning, afvikling, nedtagning og eftersalg.

"Vi har normalt en messetand på 672 m2, så vi bruger hvert år en masse energi på at skabe et helt særligt event - midt i den fede begivenhed, som FTZ Messen altid er", siger Marketing- og HR Manager Jannie Nielsen.

"Vi bruger gerne masser af tid på at planlægge både tilbud og små happenings på vores stand, så de besøgende får en god oplevelse, når de besøger os", fortsætter hun. 

FTZ MESSE - HVER FOR SIG
Men en fysisk FTZ messe er i 2020 noget, som man må kigge langt efter.

Hos FLEX1ONE er man dog meget opsat på at skabe en perfekt pendant til FTZ Messen. Med andre ord: en fed messe - hver for sig.

Således lægges der i disse dage den sidste hånd på forberedelserne til et efterår med en helt alternativ måde at tænke messe på. 

DE UFRAVIGELIGE ELEMENTER
"Hvordan konceptet præcist bliver, løfter vi sløret for i løbet af den kommende tid. Men ét er sikkert: Vi vil sørge for, at der vil være ekstra skarpe tilbud, give-aways, demo og et par superfede konkurrencer", siger Jannie Nielsen.

"For netop disse elementer er præcist det, som FTZ's kunder forbinder med vores deltagelse på FTZ Messen - og efter lidt brainstorm ved vi, at det sagtens kan imødekommes på en messe - hver for sig", slutter hun af.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078