23948sdkhjf

Løwener med komplet udstyrsprogram til autobranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Med overtagelsen af størstedelen af Semler Værktøjs agenturer, fuldender Løwener nu produktporteføljen som totalleverandør af udstyr til autobranchen.

Servicen er også fuldt med

Vi har nu et af de bedste autoprogrammer nogensinde, og profilerer os også på udbredt service via erfarne ansatte, både hvad angår mangeårige eksisterende medarbejdere, men også nye og kendte folk fra Semler Værktøj. Det har været vigtigt for os ikke bare at overtage produkter og agenturer, men at også viden og ekspertise er fulgt med, siger Niels Barfod Jakobsen og henviser blandt andet til ansættelse af den meget erfarne Semler-afdelingsleder Hans Hansen samt serviceteknikerne Søren Andersen og Jørn Høeg, der er vant til at operere og servicere kunderne i hele Danmark.

Samarbejdet om bilhuse

Løwener har i flere år samarbejdet med Semler Værktøj om opbygninger af værksteder til nye bilhuse. Semler leverede lifte og dækmaskiner m.m..og Løwener resten. Det begyndte med Audis flotte prestige-bilhuse, men også huse for BMW, VW, Porsche og det store My Garage i Vejle m.fl. Løwener har igennem de sidste 10 år leveret ca. 60 nøglefærdige værksteder til den danske autobranche. Hertil et kæmpe antal større og mindre værksteds-installationer med diverse udstyr.

Med Løwener’s overtagelse af hovedagenturerne fra Semler Værktøj, er man således nu ene-importør i Danmark af MAHA autolifte, bremseprøvestande samt lygteapparater. Hertil kommer serien af Premium dækapparater fra Hofmann, der også omfatter hjul udmålingsudstyr, hvor man i mange år og i et tæt samarbejde med kunderne, har udviklet markedets absolut bedste udstyr og løsninger til autobranchen.

Hofmann er bedst kendt for deres afbalancerings maskiner der findes i store mængder på danske autoværksteder. De producerer også dækmaskiner, hjul udmåling, lifte og ADAS kalibrerings udstyr på fabrikken i Corregio i Italien.
Også her har Hofmann en hel del OEM godkendte produkter til mange bilmærker, bl.a. Volkswagen Group, BMW, Mercedes Benz, Renault , Nissan m. fl.
Hofmann ejes af verdens største værktøjs firma, Snap-On.

 

Ny stærk producent hos Løwener - Spanesi

Og seneste skud på stammen er Spanesi, der er en italiansk producent af opretter bænke, blandt andet godkendt til Volkswagen AG, malerkabiner og udsugning. Familieejet firma fra Padua nær Venedig som har eksisteret i over 50 år.

 

DANOTEC opkøb, en stor succes

Løwener opkøbte ligeledes firmaet Danotec tilbage i november 2019, der også nu indgår i ovennævnte samlede autoprogram med; IMS PRO’s modstandssvejsere, MIG loddeudstyr og karosseriværktøj, TECNA® modstandssvejsere og punktsvejsemaskiner samt TEKNEL’s induktionsvarmere.

 

Totalleverandør i autobranchen
Videreførelsen af MAHA, Hofmann og de øvrige produktområder i V. Løwener A/S, komplimenterer nuværende produktprogram i Værkstedsteknik perfekt, der i forvejen er kendt for sit omfattende program af både autoudstyr, olie-/smøreudstyr, røggasudsugning, komponent- og hjulvaskere, systemer til olieopsamling, rustbeskyttelsesudstyr samt ikke mindst levering og installation af komplette værkstedsløsninger til autobranchen.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Tilbud på autolifte

Send til en kollega

0.094