23948sdkhjf

Mercedes vil redde verden med godstog

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Bilproducenterne kæmper om at pudse klima-glorien, så Mercedes vil være CO2-neutral allerede fra 2022, og store godstog skal hjælpe dem i mål. Ford bruger kaffegrums og soyaskum til at reducere deres CO2-udslip.

Bilproducenterne står i kø som klimadukse, der pudser glorien, mens de lover guld og grønne skove. Senest har Mercedes lovet, at alle producentens personbiler vil være CO2-neutrale i 2039, mens den europæiske produktion på fabrikkerne for person- og varebiler skal være CO2-neutra allerede i 2022. Og den mission skal blandt andet nås ved hjælp fra godstog. Således får otte af producentens europæiske fabrikker nu leveret alle produktionsmaterialer med grøn togtransport.

Deutsche Bahn
Mercedes forsøger at optimere både store og små opgaver, i målet på at blive CO2-neutrale. En ny aftale med Deutsche Bahn er et vigtigt skridt, for jernbanegiganten spiller nemlig allerede en stor rolle i leveringen af produktionsdele til flere af Mercedes’ europæiske produktionsfaciliteter, og siden begyndelsen af året har de tyske fabrikker i Bremen, Rastatt, Sindelfingen, Hamborg, Kuppenheim, Untertürkheim og Kölleda samt Kecsemét i Ungarn fået leveret alle produktionsmaterialer med godstog, der kører på 100 procent CO2-neutral energi. Den CO2-neutrale energi, som benyttes til jernbanetransporten, kommer udelukkende fra ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.078