23948sdkhjf

Nyt Vaskeanlæg hos AH Fragt i Vejen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wennstrom Wash Systems A/S

AH Fragt i Vejen har investeret i eget Fuldautomatisk vaskeanlæg

Anskaffelsen af et fuldautomatisk vaskeanlæg til lastbiler, er sin sag. Det kræver foruden anlægget at der investeres i en større vaskeplads. Men der skal ofte ikke mere ned en vognpark på 15 lastbiler til at det kan betale sig at investere i sit eget vaskeanlæg

Wennstrom Wash Systems har i foråret leveret og installeret et nyt anlæg til AH Fragt af mærket Christ. AH fragt havde i forvejen anlagt et betondæk med udledning på deres forplads, og havde derfor en forventning om at maskinen skulle stå udendørs, og derfor undlade en besparelse på etablering af 25 mtr. vaskehal.

Det er ikke så ofte at Wennstrom får en forespørgsel på denne løsning. Men vognmanden skal ikke være så nervøs for denne løsning, da producenten Christ wash Systems  har en færdig løsning til dette. 
det er en forholdsvis enkel løsning der er bygget op omkring en thermostat og en kompressor. Nærmer temperaturen sig frysepunktet bliver alle slanger og rør blæst tomme for vand, og derved sikres anlægget imod frostspringninger.

Der kan være vinterdage i løbet af året hvor der ikke kan vaskes, men i Danmark vil det være et fåtal af dage.

Wennstrom Wash Systems informerer gerne om mulighederne for et vaskanlæg

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wennstrom Wash Systems A/S

Cordozasvinget 10
2680 Solrød Strand
Danmark
Wennstrom Wash Systems A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.064