23948sdkhjf

En emballage der gør en forskel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

For os hos TOTAL er kundetilfredshed vores højeste prioritet, og vi stræber konstant efter at forbedre vores produkter og tjenester. Som et resultat af dette arbejde har vi lanceret "The New Lub Project".

Dette projekt omhandler ændring af emballage og nyt design af vores mindre pakker, dvs. 5L og mindre.

Alle der har håndteret en 5L dåse motorolie ved, at det kan være vanskeligt at påfylde eller skifte olie uden at spilde. Vi er mange der har prøvet og har haft svært ved det. For det første er det en betydelig vægt der skal håndteres, hvilket uden tvivl kan sætte en pind i hjulet for nogle. Men det er ikke kun det øjeblik hvor man påfylder, der kan være vanskeligt. Oliedåsen skal også afhentes, der hvor man har valgt at opbevare den. Og derefter skal den transporteres til det sted, hvor køretøjet er. Dette trin kan også være forbundet med risici for dem, der mener, at hver en dråbe tæller.  Hvordan kan Total's nye emballage gøre dette trin lettere, tænker du måske? Har Total lanceret en ny emballage, der på magisk vis fjerner oliens vægt, samtidig med at det er umuligt at spilde? Ikke helt, men vores nye emballage er bestemt på vej. Se nogle eksempler nedenfor på, hvordan vores emballage er optimeret for at give en bedre kundeoplevelse: 
 
Nemmere at transportere 
Vægten af ​​den nye emballage er reduceret med 15%, hvilket gør det meget lettere at bære emballagen. 
 
Mere behagelig at håndtere 
Håndtaget er blevet redesignet og optimeret til at være mere ergonomisk. Både håndtagsstilling og formen er lavet om, for at gøre emballagen lettere at håndtere og bære. 
 
Mindre spild 
Selv skruelåget er redesignet på vores nye emballage. Skruelåget på Total's mindre emballage er nu optimeret, så det bliver lettere at fylde oliebakken op, når du skifter eller tilsætter olie. Med andre ord er der mindre risiko for spild. 
 
Reduceret miljøpåvirkning 
Da vi bruger en mindre mængde materiale til at fremstille vores emballage, reducerer vi miljøpåvirkningen af ​​disse nye emballager. I sammenligning med produktionen af ​​vores tidligere emballage betyder produktionen af ​​den nye emballage en CO2-reduktion på 26.000 tons pr år. 
 
Vi er utroligt glade for lanceringen af ​​The New Lub Project. Primært fordi projektet betyder, at vi kan tilbyde endnu bedre produkter til vores kunder og gøre deres hverdag lidt lettere. Men også fordi det er et projekt, der er helt i tråd med vores ambition om at reducere det aftryk, vores forretning har på miljøet”, siger Ole Osric, salgschef Total Denmark. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078