23948sdkhjf

Enorm efterspørgsel på lejebiler og mobilitetsløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af LeaseBil.nu ApS

Markedet har aldrig før oplevet, at efterspørgslen efter biler, som kan lejes eller minileases overstiger udbuddet, men det er realiteten lige nu og det bør den frie autobranche udnytte!

Sådan lyder opråbet fra Michael Fiil, initiativtageren til Klik & Kør konceptet, som netop gør det muligt for den frie branche at leje biler ud online. Klik & Kør henvender sig til værksteder, som gerne vil tjene penge på lånebilerne når ikke de er i brug - og til bilforhandlerne, som også har lånebiler men især salgsbiler med mange lagerdage, hvor indtægter fra udlejning i en periode kan bidrage til afskrivningen.

Klik & Kør blev lanceret i juni, der er p.t fem udlejningssteder tilkoblet med ca. 20 biler, men vi har hver eneste dag over 50 bilsøgende fra hele landet, som søger forgæves, fortsætter Michael Fiil, så vi vil meget gerne have flere værksteder og bilforhandlere koblet på. Det har aldrig været nemmere eller så lidt tidskrævende at øge indtjeningen på noget man har i forvejen!

Klik & Kør er en del af det kendte LEASEBIL.nu men kan anvendes og markedsføres selvstændigt. Tilknytningen til LEASEBIL.nu har den fordel, at man selv kan lease nyere udlejningsbiler på forholdsmæssig afgift, hvis man vil udvide flåden.

Det er gratis at komme med i Klik & Kør – det er nemt at oprette udlejningsbiler og udlejningspriser og bilerne markedsføres og kan bookes online. Hvis en kunde vil hente bilen udenfor åbningstid, er det muligt at tilknytte en nøgleboks til bookingen så kunden kan tage nøglen selv. Det bliver ikke nemmere eller billigere at få sin andel af et kraftig stigende marked.

Behovet for mobilitetsløsninger er vokset markant under corona og udsigten er, at de kommende generationer ikke vil have andet, derfor bør mange flere i autobranchen overveje seriøst at komme i gang nu. Udlejning åbner døren for minileasing som igen åbner døren for traditionel leasing – før man aner det har man således hele sortimentet af mobilitetsløsninger på hylden!

Læs mere på klikogkør.dk eller start en dialog hér


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
LeaseBil.nu ApS

Skaus Vej 7
Over Jerstal
6500 Vojens
Danmark
LeaseBil.nu ApS

Send til en kollega

0.063