23948sdkhjf

Er den nye Defender for blød? Her er Ineos Grenadier

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Den engelske rigmand Sir Jim Ratcliffe har præsenteret det færdige design til hans bud på en åndelig efterfølger til den gamle Land Rover Defender.

Sir Jim Ratcliffe er en britisk milliardær, som har tjent styrtende på kemikalier, olie og plastikprodukter, og nogle af de mange penge har han brugt på sin store passion – Land Rover Defender. I 2016 var han, ligesom mange andre, trist over, at Land Rover havde stoppet produktionen af den legendariske britiske firehjulstrækker. Så Ratcliffe tilbød simpelthen Land Rover at købe rettighederne til at fortsætte produktionen af Defender. Den var Land Rover dog ikke lige med på, som jo siden har præsenteret en ny Defender.

Men sådan en britisk milliardær er ikke lige at vifte af. Så han gik i gang med at bygge sin egen bil, og det er resultatet, du kan se her. Lidt atypisk har Ineos Automotive besluttet sig for at vise det færdige design frem meget tidligt i forløbet. Det forklarer Dirk Heilmann, der er CEO.

Vi er glade for at kunne dele designet af Grenadier så tidligt i processen. De fleste bilproducenter ville have holdt tilbage, men vi er en ny virksomhed, der skal bygge et brand op, så vi vil tage folk med på en spændende rejse. Ved at vise designet nu, for vi mulighed for at fokusere på næste fase af udviklingen, hvor vi skal teste Grenadiers evner og holdbarhed. Vi har et meget udfordrende program forude, hvor vi skal have akkumuleret omkring 1,8 millioner testkilometer i det kommende år. Så det er en fordel at kunne teste bilen uden behov for camouflageindpakning.

Defender-dobbeltgænger
Selve designet er meget tæt på den originale Defender. Tag eksempelvis bulen på dørsiden, ja hele døren ser ud til at kunne løftes ud af Grenadier og ind i en Defender. Forskærme, motorhjelm og selv udformningen af hjelmens hængsler og placering er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.093