23948sdkhjf

Dygtige drenge udlært fra TEC Erhvervsskole

| Medlemsnyhed | Indrykket af TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

5 lærlinge fik et 12 tal i deres svendeprøve på lastvogns mekaniker uddannelsen. De har alle gået på TEC erhvervsskole, og de har alle sammen job på hånden.

 Heldigvis har Corona virussen ikke været en stopklods, for vores dygtige unge lastvognsmekaniker lærlinge. Det var med optimisme og svedige håndflader, at eleverne gik i gang med deres svendeprøver i tirsdags, men de har opnået et flot resultat, som de kan være stolte af. Der blev lavet alt fra styrefejl, koblinger, kabinevarmer og lygteskift. I dag modtager de unge mennesker deres svendebrev som lastvognsmekanikere, og de kan nu bryste sig af, at være med i klubben for de tunge drenge.

Mathias Erforth fik karakteren 12, og hvis det ikke var imponerende nok, var han også den stolte indehaver af titlen, som vinder af dette års DM i Skills. Jeg spurgte, alle 5 elever om, hvordan det havde været at gå på TEC, og der var bred enighed om, at det havde været en fantastisk god oplevelse. Der var plads til faglighed, og et godt sammenhold. Dette blev kraftigt understreget af de høje klapsalver fra eleverne, da en anden dygtig elev, Morten Løkkegaard, blev kåret som klassens buddy.

De 5 unge går en spændende fremtid i møde, og de er allerede en eftertragtet varer på arbejdsmarkedet udtaler faglærer Jens Cristian Svennson, som ligeledes har modtaget stor ros fra eleverne. Alle 5 nyuddannede har jobs på hånden, og her fra TEC ønsker vi dem alt mulig held og lykke fremover.

 De 5 vil nu blive indstillet til Metalindustriens Lærlingsudvalgs Pris for deres præstation.

Se vores erhvervsuddannelser

Medlemsnyhed

Indrykket af
TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Stæhr Johansens Vej 7
2000 Frederiksberg
Danmark
TEC, Teknisk Erhvervsskole Center

Billeder & videoer

Dygtige drenge udlært fra TEC Erhvervsskole

Send til en kollega

0.14