23948sdkhjf

Holdbare slange- og kabelruller med 10 års garanti..

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nederman Danmark A/S

Nederman producerer industrielle slanger og kabelruller der vil holde i årtier og vil performe fremragende uanset omstændighederne.

Med passion og årelang kompetence designer vi vores ruller indefra og ud og kombinerer de bedste dele til en solid enhed - skaber loyale venner, der klarer jobbet uanset omstændighederne. Holdbare ruller du vil bruge i årtier. Med Nederman industrislange og kabelruller i din virksomhed skaber du en bedre arbejdsplads uden risiko for at have slanger og kabler på gulvet. Vi har de ruller du har brug for eks. vand, elektricitet, olie, kabel, ethanol, data og mere. Til forskellige behov og brancher. Med Nederman ruller får du løsninger, der er af høj kvalitet, nemme at montere, lette at bruge og som forbedrer effektiviteten og sikkerheden i din virksomhed.

Lang erfaring..
Vi har arbejdet med slangetromler og kabelruller i årtier og ved hvordan man laver en rulle, der giver dig et brugervenligt produkt, som holder i mange år. Til autoværksteder, industrielle køkkenområder, tung industri, bageri eller anden industri.

Testning for en bæredygtig arbejdsdag..
Vi tester vores ruller nøje fra den mindste del til den fulde enhed, så de kan bruges i mange år, uanset omstændighederne. Test af drejesvivel, kabel- og slangekvalitet for lækage, tilbagetrækningsegenskaber, tromleevnen til at modstå temperaturændringer, slag og mere. Vi gør det yderste for at skabe ruller, der klarer tidens prøve uanset udfordringerne.

At købe Nederman ruller er et langvarigt og stabilt forhold. De er loyale venner, der klarer jobbet hver gang

10 års garanti..
Vi forstår vigtigheden af ​​ruller der klarer jobbet hver dag gennem årene. Det er derfor vores slange- og kabelruller fungerer fremragende gennem årtier med en uovertruffen holdbarhed. Derfor giver vi 10 års garanti på vores ruller.

For flere informationer kontakt Nederman på 70 200 302 eller se mere på

https://www.nederman.com/da-dk/products/fluid-and-power-supply

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nederman Danmark A/S

Ryttermarken 3
3520 Farum
Tlf. 70200302

VEST: Industrivej 13, Assens
9550 Mariager
Danmark
Nederman Danmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.08